Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti milyenek voltatok/vagytok...

Ti milyenek voltatok/vagytok 16 évesen hova jártatok szórakozni/inni/enni?

Figyelt kérdés

Én egy olyan csak vagyok aki alig tanul de mégis megvan a 4-es átlagom. Anyum szigorú és emiatt keddenként azt szoktam mondani neki hogy matekkorrepre megyek közben pedig belépek egg kicsit a kocsmába inni kb 1-2 pohár sört barátokkal de van hogy randira megyek olyankor (Ez ritka)

Buliba ritkán járok az se diszkó még csak ilyen házibuli kb évente 3×

Minden hétvégén bejárok a városba kb 8-9 óráig általában olyankor mozizni vagy billiárdozni

16/L

2017. okt. 16. 14:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen... sztem akkor decemberben jött ki a Harry Potter 5 magyarul. Akkor valószínűleg újraolvastam a sorozatot és fanfic-eket írtam.

Tőlem mindig kérdezgette anyukám, hogy nem akarok-e menni valahova, de nem. A húgom mehetett, ment is. Ha mentem ilyen sulibuli hülyeségbe, az csak azért volt, mert a szervezők közt voltam. Őszintén sokkal jobban élveztem a díszítést előtte meg a takarítást utána.  Közben mindig egy könyvvel elbújtam valahova.

Otthon ettem-ittam. (Duh!)

2017. okt. 16. 18:13
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Én otthonülős típus vagyok, tehát alapvetően a suliban és otthon eszem. Szórakozni itthon szoktam, rajzolok, animét/sorozatot nézek vagy olvasok, néha írok. Év közben párszor elmegyek színházba, meg szórványosan (nagyon ritkán) egyéb programokra, pl télen korcsolyázni vagy MondoConra.

Bulizni nem szoktam, kényelmetlenül érezném magam a bulizós társaságban, plusz nem szeretem az alkoholos italok ízét (se sör, se bor, se pálinka, se semmi.) De aki szeret partizni, az tőlem nyugodtan eljárhat, normális keretek között nincs benne semmi kivetnivaló :)

Mondjuk ha lenne állandó társaság, akkor szívesen beülnék kávézóba beszélgetni a szűk baráti körrel. De sajnos a suli és a magánéletünk (család, edzések, ingázás) miatt ez nem fér bele. Őszintén szólva jó ez így.

2017. okt. 16. 18:43
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Azon görcsöltem, hogy hogyan ne bukjak meg egy tantárgyból, nem buli volt az élet, hanem güri.
2017. okt. 16. 19:01
 24/25 anonim ***** válasza:
67%

16 évesen:

Gimis voltam, imádtam a középsulim, kitünő tanuló voltam,évfolyamelső. Főleg az irodalom,töri, angol nyelv volt a specialitásom :)

Mellette dolgoztam a falunkban található gyárban, kedd-péntek du, szombat délelőtt, egész jó pénzt összeszedtem, kb havi 40 ezret.

Szombat esténként MINDIG bulizni mentünk, engem bárhova elengedtek. Ha esett, ha fújt szombat este 7kor megindultunk, és vasárnap reggel 6ig nyomtuk. Sokszor koncertekre mentünk (Tankcsapda, road, Edda, Depresszió stb.) ha az nem volt akkor discklo, kocsma. És igen, atomrészeg voltam minden szombat este + cuccoztam is gyengébb anyagokkal. Nyáron meg 2-3 napos motoros találkozókra jártunk szerte az országban. Ja és rengeteget pasiztunk :)

Vasárnaponként a szobám takarítottam, és olvastam. A mai napig fanatikus olvasó vagyok, most is épp a Libriből jövök :D

25N, feleség, és 30 hetes kismama :)

2017. okt. 16. 19:03
 25/25 anonim ***** válasza:
51%
Nekem az volt a szórakozás, hogy otthon internetezek vagy tévézek. Ez most is így van. Kocsmatöltelékekkel nem barátkozom.
2017. okt. 17. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!