Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti milyenek voltatok/vagytok...

Ti milyenek voltatok/vagytok 16 évesen hova jártatok szórakozni/inni/enni?

Figyelt kérdés

Én egy olyan csak vagyok aki alig tanul de mégis megvan a 4-es átlagom. Anyum szigorú és emiatt keddenként azt szoktam mondani neki hogy matekkorrepre megyek közben pedig belépek egg kicsit a kocsmába inni kb 1-2 pohár sört barátokkal de van hogy randira megyek olyankor (Ez ritka)

Buliba ritkán járok az se diszkó még csak ilyen házibuli kb évente 3×

Minden hétvégén bejárok a városba kb 8-9 óráig általában olyankor mozizni vagy billiárdozni

16/L

2017. okt. 16. 14:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is megtehettem volna tegnap,hogy kérdezés nélkül elgyalogolok a szomszéd faluba,de tudtam hogyha nem szólok és megtudják akkor kapni fogok azért.Nem mondom hogy egy angyal vagyok.Rúgtam is már be,de csak tesóm leánybúcsúján meg azelőtt,de akkoris tesómékkal.Anyuéknak se mondtam meg hogy tegnap feleseztem,mert mi van abba?De,arra se mondom azt hogy unalmas,aki szeret inkább könyvet olvasni vagy kockulni.Mindenki olyan amilyen,olyan társaságot szeret amilyen.
2017. okt. 16. 15:06
 12/25 anonim ***** válasza:
75%

,,Nem voltam még részeg"

Már csak idő kérdése...

2017. okt. 16. 15:13
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm az aggodalmadat, de a kamaszkorom minden volt csak unalmas nem. Gyerekként lehet te ezt még nem érted, hogy alkohol és disco nélkül, mégis hogyan tud valaki szórakozni, de majd ha felnősz, akkor belátod, hogy nem minden a pia és a buli körül forog. Sosem ítéltem el ezeket az embereket, de nem is akartam tőlük semmit, mert tudtam, hogy nem illünk össze. Én nem kérem, hogy gyere l4d2-zni velem, mert szerintem fogalmad sincs, hogy azt eszik-e vagy isszák, ugyanígy tőlem sem várja el senki, hogy én majd koktélruhában koktélt szürcsölgetve pasikat tekerek majd az ujjam köré. Két teljesen eltérő közegben mozgunk, de az egyik attól még nem lesz jobb a másiknál. :)
2017. okt. 16. 15:21
 14/25 anonim ***** válasza:
86%
de vicces mikor egy 16 éves kis pisis beszél babazsúrról :-D
2017. okt. 16. 16:01
 15/25 anonim ***** válasza:
93%
Nekünk 12 évesek party-ja babazsúr.A huszonéveseknek meg talán a miénk.És akkor mi van?
2017. okt. 16. 16:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem kell komolyan venni.Tudom hogy én is fiatal vagyok,de attól még nem képzelem magam huszonévesnek.
2017. okt. 16. 16:04
 17/25 Metionin ***** válasza:
100%
Otthon ettem és ittam (meg a menzán), esténként nem igazán lehetett beülni ide-oda mert 45 km-ről jártam be és este nem járt busz, haza kellett menni már délután. Mivel a legtöbb osztálytársam bejárt, nem is voltak ilyen programok. A származási helyemen egy darab barátom sem volt, így szépen otthon festegettem vagy olvastam. Évente 1-2 alkalommal elmentem egy koncertre és kb. ennyi.
2017. okt. 16. 16:10
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

mi akkor ittunk először, amikor a baráti társaság utolsó tagja is betöltötte a 18at :D ilyen kis rendesek voltunk :)

mi kirándulni jártunk sokat, meg nyáron szalonnát sütni, meg csak úgy mászkálni a városban, mozi, fagyi, stb.

Én akkoriban az interneten is barátkoztam és találkoztam a netes barátokkal, sokat utazgattam hozzájuk, meg ők hozzám. De hát ez régen volt, akkor még normális volt a chat.hu :D

2017. okt. 16. 16:28
 19/25 A kérdező kommentje:
Tudom mi az a left4dead *-*
2017. okt. 16. 17:09
 20/25 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én kolis voltam, nem nagyon jártam sehová bulizni (hétközben ez nem is volt opció, max fél10ig engedtek ki minket), inni egyáltalán nem ittam. Néha elmentünk színházba, koncertre, városba nézelődni, biliárdozni.
2017. okt. 16. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!