Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért akarja mindenki beosztan...

Miért akarja mindenki beosztani az én pénzemet?

Figyelt kérdés

Elég sokat dolgozok, és emiatt megengedhetek magamnak pár dolgot amit az ismerőseim nem. Bármikor veszek magamnak valamit rögtön megkapom rá a megjegyzéseket.

Autómba is belekötöttek hogy miért olyat vettem és miért nem más milyet ami olcsóbb és szerintük jobb is. Vettem egy PS4-et, mikor ismerős megtudta rögtön megjegyezte hogy felnőtt embernek már mással kéne foglalkoznia. Mikor egy új gitárt vettem megkaptam hogy miért nem jó a régi ha jelenleg nem is vagyok zenekarban. Mikor elvittem volt barátnőmet tengerpartra nyaralni azt hallgattam utána másoktól hogy pénzkidobás az egész mert a balaton is ugyan olyan jó. Ha csak kajálni beülünk valahova és drágább menüt rendelek már ferde szemmel néznek rám.

Csak az a baj hogy csak ilyen ismerőseim vannak. Családot is beleértve. Ha mindenkivel aki ezt csinálja megszakítanám a kapcsolatot akkor senki se lenne. Senki akivel bármilyen kapcsolatot tudnák létesíteni. És valahol mélyen tudom hogy ez részben az én hibám is.

2017. okt. 15. 23:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

(kommenteket nem olvastam el)

Ennek két oka lehet.

1. A közeledben lévő ismerősök irigyek, illetve olyanok, mint a mai magyar átlagember. Mivel nekik nem lehet meg, így inkább próbálják bemagyarázni saját maguknak, hogy számodra az felesleges, és csesztetnek ezzel.

2. Inkább az első lesz a te helyzeted, de nekem is van egy ismerősöm, akinek rengeteg pénze van, és minden hülyeséget megvesz, olyat is amire semmi szüksége nincs. Abban a hitben él, hogy csak a drága dolog a jó. (ha egy ezüst tömbért lehetne fizetni, de ingyen is odaadnád neki, tuti kifizetné, mert az úgy értékesebb). Vett most egy über gamer gépet, de nem használja, nem játszik vele, csak ott van. :D Én is megkérdeztem tőle hogy minek vette ha nem használja, de nem irigységből, csak kíváncsiságból. Magyarázatokat próbált rá találni, normális válasza nem volt.

Amúgy meg senkinek nincs semmi köze ahhoz hogy mit veszel, még akkor sem ha teljesen értelmetlenül vásárolsz.

2017. okt. 16. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!