Ha nekem nem jön be a Keresztapa film akkor rossz az ízlésem? Próbáltam megnézni 2x is de egyszerüen rohadt unalmas és nem szeretem az ilyen filmeket inkább animézek.
Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 21:24
21/23 anonim válasza:
Igen, ez sajnos egy árulkodó jel. Van egy erős gyanúm, hogy animéből is melyik fajta az, amit szívesen nézel.
22/23 anonim válasza:
A pályafutásomat még 10-11 évesen kezdtem a keresztapával, eleinte a PS2-s The Godfather game-val. :D Nagyon szerette akkoriban PS2re egyik kedvenc játékom volt. ímmel ámmal a storyt is vágtam, aztán mikor rongyá játszottam nagy nehezen sikerült megszereznem DVD formájában az első filmrészt meg érdekelt mert a játék is nagyon tetszett, és mikor a filmet néztem nagy csalodást ért végig se néztem annyira eluntam magam a felénél.. szinte semmit nem is értettem belőle már annak is örültem hogy 1-2 karaktert megismertem :) egy időre ezt a keresztapa témát hanyagoltam is aztán nem is olyan rég körülbelül 1,5 éve akkor 19 évesen letöltöttem és ujra megnéztem a filmet és teljesen más élmény volt megnézni mint 9 éve, szinte az egész film magával ragadott és meg is néztem vagy 2x mire megértettem benne minden szálat meg hogy mi miért történik :) szerintem ez a "Maffia családos", alvilági gengszter világ is egy stílus van akit magával ragad a világ mint pl. egy Harry Potter saga, (pont jó hasonlat de na értitek a lényeget :D)
23/23 anonim válasza:
Olvasd el az alapjául szolgáló könyvet, az még jobban bemutatja a szereplőket, illetve pár olyan szál is előbukkan ami a filmből kimaradt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!