Ha nekem nem jön be a Keresztapa film akkor rossz az ízlésem? Próbáltam megnézni 2x is de egyszerüen rohadt unalmas és nem szeretem az ilyen filmeket inkább animézek.
Én a Keresztapát speciel még nem láttam, de a Harcosok klubját, ami szintén ilyen kultfilm, már vagy 3-szor próbáltam megnézni, de egyszerűen nem bírom, annyira unszimpatikusak a szereplők meg dögunalmas számomra a sztorija is...És voltak, akik leszóltak emiatt, hogy milyen hülye lehetek, hogy egy ilyen filmet nem tudok értékelni, meg milyen szar ízlésem van..:D
Na mindegy, szerintem is ostobaság ilyen dolgokon összeveszni, nem lehet mindenkinek ugyanolyan az ízlése :)
Én szeretem, de megértem, ha valaki nem, hiszen lassúnak tűnik.
Barátnőm meg a Szárnyas fejvadászt tudja ezredjére is megnézni, imádja. Sokan azt is túlhájpoltnak találják.
Ha meg már Szárnyas Fejvadász:
Vagy 10 évvel ezelőtt fetrengve néztem végig.
A héten elővettem:
Olyan hangulata van meg látványvilága, hogy az valami beszarás.
A sztori valóban nem a legerősebb, de nem is rossz.
Ami meg szintén jó, a zene.
Egyszerűen annyira rendben van, hogy nem igaz, igazából nem is film, hanem feeling!
Akik a csihipuhi lövöldözésekhez szoktak,azoknak nem szoktak tetszeni az ilyen kaliberű filmek.Én szeretem mindkettőt,de más minőségű kikapcsolódást jelent egy ilyen film. Kinek mire van igénye.
Azért "unalmas",mert mindenki hozzá van szokva a látványorgiához,a tíz percenkénti robbantáshoz,gyilkoláshoz,város pusztuláshoz ésatöbbi,ami qrva jól néz ki meg minden és kell ez is,de ilyeneknél nincs színészi alakítás,nincs akkora beleélés a néző részéről,nincs egyedi történet,kliséket ezerrel nyomják.
Ha már Al Pacino,nézd meg a Szemtől szemben c. filmet,abban nincs tíz percenként lövöldözés,de amikor van az garantáltan olyan,hogy lef.sod a bokád és kárpótól 90 perc cgi-hez képest,az is biztos. Mert olyan feszültséget és légkört teremt,amit kevés akciófilm.
Az a lényeg,hogy mit vársz el egy filmtől. Szimplán csak teljen el könnyen az idő vagy szeretsz kattogni,gondolkodni,feszülten várni,beleélni magad a helyzetekbe stb. Ezeket az érzéseket csak nagyon felületesen adja vissza egy mai átlag film (cserébe vizuálisan jobb).
És igen,aki a korral jött teljesen igaza van,általában az ember 20-30 éves koráig simán el van klasszikus filmek nélkül,aztán egy idő után kezd minden ugyanolyanná válni,történetben,mélységben,eredetiségben,minőségben és akkor csak kipróbálja milyen már egy régi klasszikus,majd csodálkozik miért vannak rá ekkora hatással ezek a filmek. :)
Uhhh... én a Szárnyas Fejvadászon már 2x bealudtam!
Nem szeretem pl. a háborús filmeket (még a romantikusakat sem), de pl. a Kelly Hősei... az valami fergeteges nekem!
Szerintem ha nem a te műfajod, akkor nem kell erőltetni. Nem leszel kevesebb tőle, hogy nem tudod értékelni.
Igen, rossz az ízlésed. Inkább animézz.
(gondolom nem ezt akartad hallani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!