Miért imádják a tinédzser kölkök a gyorséttermeket, mint találkozó hely, ahol babdázni lehet?
Figyelt kérdés
2017. okt. 11. 20:12
11/14 anonim 

válasza:

Nincs a mekiben olyan szabály, hogy csak akkor tartózkodhatsz ott, ha fogyasztasz is?
Én elküldeném őket. Nincs itt fogyasztás akkor nincs itt bandázás.
12/14 anonim 

válasza:

Képesek lennének összedobni pár száz forintot a legolcsóbb valamire és a képébe vágni az illetőnek, hogy vásároltunk...
13/14 anonim 

válasza:

Ez szerintem a ti hibátok, ha senki nem fogyaszt, és nem zavarjátok el. Angliában kizavartak, pedig fogyasztottam, csak a velem ülő nem. A jó kaja alatt a másik válaszoló nem hiszem, hogy egészségest értett.
14/14 anonim 

válasza:

Ugyanakkor te egy ilyen helyen dolgozol. Amit csinálsz, az olyan,mintha egy fogorvos nyafogna, hogy csupa rohadó fogú ember jár oda, vagy egy pszichológus, hogy mindenki lelki szemetesnek használja. A ti megcélzott közönségetek ez a korosztály. Persze bemennek mások is. De azért ők a célközönség, meg a huszonévesek. Kávézóban ezért nem látsz ilyet. De amúgy ott is van ilyen. Nem tudom, voltál/vagy-e egyetemista, de nem jársz az Astoria/Kálvin tér környéki kávézókba? Fecske, Szörp, az a hülye macis kabalás kávézó, Altair és a többi? Üvöltő egyetemisták. Nyilván a New York kávéház nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!