Miért nem szeretik az emberek azt aki egy kicsit félénkebb zárkózottabb mint az átlag? Miért csak a vidám nevetős sokat beszélő embereket szeretik?
Mert semmi közös pontjuk nincs veled, azért.
Ha úgy viselkedsz, mint egy illedelmes fikusz, akkor úgy is fognak viszonyulni hozzád, mert nem tudnak mit kezdeni veled. Jó, ott vagy, szép vagy, szépen mosolyogsz, hogyan tovább? Na ugye.
Én is ilyen vagyok, utálok beszélni, nem is tudok. Ha nincs fontos mondandóm, nem szólalok meg... na de cserébe aktív, vidám ember vagyok.
Imádok eljárni, sportolni, ezt-azt csinálni, ha jó a hangulat akkor be tudok csatlakozni a hülyeskedésbe.
Ez lehet nálad is a kiút, ha csak ülsz csendben és létezel magadban, akkor egyszerűen nincs semmi értelme, alapja a társas kapcsolatoknak.
Mégis mit kezdene veled a másik? Öntözzön meg minden nap? :D
Mert semmt nem lehet veled kezdeni.
Ezzel a viselkedéssel csak azt mutatod, hogy nem érdekelnek. Akkor meg minek foglalkozzanak veled különösebben?
Az ember persze, hogy a vidám, meg életrevaló emberek társaságát keresi, velük lesz barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!