Más nők hogy lesznek minden helyzetben tökéletesek?
Én is adok magamra, igyekszem, amennyire az anyagi és az időbeli keretem engedi, de még sose sikerült olyan tökéletesen kinézni, mint néhány más nőnek.
A hajammal nem csinálok semmit, megmos, megszárít. Mosás utáni napon tökéletes, azt követő nap már össze kell fogni, ill este meg kell mosni. Ez már évek óta így van.
Ellenben volt osztálytársak, csoporttársak, akiket mondhatni naponta láttam, sose mutatkoztak nem tökéletes frizurával, holott nyilván nem naponta mostak hajat.
Ugyanez a sminkre is, frizurára is.
Szeles időben addig nézek ki jól, amíg ki nem lépek az ajtón, ellenben más csajok nem lesznek kócosak.
Mi a jó fene az oka, hogy másokkal ilyesmi nem fordul elő?
szerintem pedig csak nagyon sok időt töltenek ezzel.
egy kolléganőm be is vallotta, a reggeli készülődése több mint 3 óra! ebben a reggeli is meg a fürdés is benne van, de nincsenek gyerekei, csak magával fogalkozik, a sminkkel, a hajával, a ruhájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!