Más nők hogy lesznek minden helyzetben tökéletesek?
Én is adok magamra, igyekszem, amennyire az anyagi és az időbeli keretem engedi, de még sose sikerült olyan tökéletesen kinézni, mint néhány más nőnek.
A hajammal nem csinálok semmit, megmos, megszárít. Mosás utáni napon tökéletes, azt követő nap már össze kell fogni, ill este meg kell mosni. Ez már évek óta így van.
Ellenben volt osztálytársak, csoporttársak, akiket mondhatni naponta láttam, sose mutatkoztak nem tökéletes frizurával, holott nyilván nem naponta mostak hajat.
Ugyanez a sminkre is, frizurára is.
Szeles időben addig nézek ki jól, amíg ki nem lépek az ajtón, ellenben más csajok nem lesznek kócosak.
Mi a jó fene az oka, hogy másokkal ilyesmi nem fordul elő?
Nem nyilván, VAN, aki naponta mos hajat.
Van, aki napi órákat foglalkozik a külsejével... Nekem nem érné meg, de nekik igen.
A fizika rájuk is érvényes, az ő hajuk is kócolódik (mondjuk itt bejön a hajszál vékonysága, az enyém selymes, vékonyszálú, a semmitől is kócolódik. De van, akinek derékig erő haja van és 5 perc a reggeli fésülködés).
Pakolások, balzsamok, hajlakkok, fixálók, stb. Szerintem ennyi a titok.
Jobb minőségű smink.
A haj zsírossága persze egyéni s az élet folyamán is sokat változhat. Nekem a mosás után borzalmas, égnek áll (már amennyire vállon alul erő haj ezt meg tudja tenni, de nagyon igyekszik. már gyerekként rájöttem, nincs az a lakk, ami meghatná, vagy ha mégis, akkor a vastag lakkrétegtől néz ki rosszul), utána 5 naőpig szuper, utána már mosandó. 20 éve 1 napig égnek állt, 2 napig jó volt, aztán mosni kellett... Viszont mosás után fénylik, mint egy samponreklám, az is valami. Van, akinek rosszabb. Van, akinek jobb.
Én igazi frizurára gondoltam, amit tényleg csinálni kell. Az nem fog magától összejönni. S keveseknek áll igazán remekül a haja csak úgy, azt hiszem.
Na azért álljunk meg egy szóra :)
Liciben nálunk is voltak ezek a cicababák akik folyton tökéletesen néztek ki, és ki is derült hogyan néznek ők ki úgy.
A genetika az egy dolog, de az hogy felkel egy jó órával hamarabb mielőtt elindul suliba hogy úgy nézzen ki ahogy, hogy a hajápolókat nyomja magára meg kondicionálókat, meg a napi sminkje legyen rendben (ki tudja a szinfalak között hányzsor mossa le... :D ).
Én pl nem kelnék fel reggel 5-kor csak azért hogy tökéletesen kinézzek, persze kinek mi :)
Na meg arról nem is beszélek hogy az ilyen nők RENGETEG időt töltenek a tükör előtt szépitkezni, fodrászhoz, koymetikushoz rendszeresen járnak (nem hébe hóba havi 1x), körmöshöz és még ki tudja hova.
Tehát a tökéletes kinézet hidd el nekem, komoly időt vesz el a napodból :)
Egyetertek az elottem szoloval.
En is ezt vettem eszre, mar fiatalabb koromban is. Egyebkent en meg a kozmetikusomtol kerdeztem, hogy hogy lehet az, hogy a korombeli nok (40+) mind fiatalabbnak neznek ki mint en. Mi a baj velem? Fel is hoztam nehany holgyvendeget peldanak. O pedig nevetve valaszolta, hogy azok mind egy szalig botox kosztumerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!