Fiúk ti mit gondoltok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Facebookon zaklatott egy srác aki minden órában rámí rt és a végén már azt kamuztam neki hogy szálljon le rólam mert van pasim. Csakhogy a suliban az egyik barátom aki tetszik nekem meglátta a beszélgetést meg utána magyarázkodtam neki hogy valójában nem is járok senkivel. 😂2017. okt. 5. 22:20
1/7 anonim válasza:
Én azt gondolom H még Bambi vagy :)
2/7 anonim válasza:
Egy tanács csillagom, inkább mondd meg neki a frankót hogy nem akarsz tőle semmi. Ne bonyolítsd túl hazugságokkal, ne álltass senkit és magadat se soha. Mert ez sose vezet jóra, és ahelyett h egyből lezárnád, csak felesleges körökét futtok.
3/7 anonim válasza:
Jaj lányok! Mondjuk nem csodálkozom, hogy 17 évesen nem nőtt még be a feje lágya. Végzős egyetemista lányok közt is vannak még ilyen szerzetek, akkor min csodálkozunk? :D
Csak egyenesen!
5/7 A kérdező kommentje:
De a haverom se értett mindig elgáncsol,lehülyéz 😂😂
2017. okt. 6. 09:39
7/7 A kérdező kommentje:
Aha
2017. okt. 6. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!