Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok úgy felpontozni...

Szoktatok úgy felpontozni válaszolókat, hogy az adott kérdést csak olvassátok?

Figyelt kérdés
Azaz nem szóltok hozzá, viszont megtetszik egy válasz, dobsz egy zöldet rá, közben meg késztetést érzel, hogy tudasd a kommentelővel, hogy nem a kérdezőtől, hanem tőled kapta? :) Mondjuk még sosem jeleztem, de mindig bennem van, hogy ez SZÁMOMRA (is) hasznos-frappáns válasz volt.

2017. okt. 3. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Minek kellene azt jelezni? Ha a kérdező lájkolja csak, azt még nem is jelzi ki a rendszer. Minimum 2-3 ember szükséges hozzá.
2017. okt. 3. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak felpontozom, ennyi.
2017. okt. 3. 17:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam zöldezni, de utálom, mikor beírják, hogy "ment a zöld!", mintha valami isteni kegy lenne, vagy több fizetést kapna a szent zöldtől.
2017. okt. 3. 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez hatalmas tévedés, hogy az egy lájk gomb, sajnos sokan eszerint használják, és ami számukra nem tetszik azt ők "diszlájkolják" miközben hasznosság szerinti pontozásról van szó.
2017. okt. 3. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha hasznosnak érzem, egyetértek vele, akkor szoktam zöld pacsit nyomni, de írni nem szoktam.
2017. okt. 3. 17:41
 6/11 A kérdező kommentje:
1-es! De igen, működik egy embernél is. Ha dobok egy zöldet, mert hasznosnak találom az illető válaszát, és frissítek, azonnal ott a 100%-ban hasznos. Nem mindig, mert sokszor a saját kérdésemnél se jelzi, ha hasznosnak ítélek egy választ, csak jóval később.
2017. okt. 3. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a Tudományos kategóriában. (nm jegyzem meg, ment a zöld, csak a saját kérdésnél a bíztatás miatt)

Az emberek kategóriában is használom a zöldet gyakrabban, mint a politika kategóriában.

Lepontozni egy választ, azért nm szoktam, mert mások megteszik helyettem, s én a trollokkal nm foglalkozom.

2017. okt. 3. 18:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire én is csak felpontozok.

Akkor teszek ilyet, ha szimpatizálok, egyetértek a válasszal és pont ezért nincs kedvem kiírni még egyszer ugyanazt.

Amúgy a szabályzat:

Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!

2017. okt. 3. 18:54
 9/11 anonim ***** válasza:
1es vagyok. Kérdezö, csak amiatt jelenik meg a frissitésed után, mert elötted valaki már értékelte ugyanugy 100%ra, vagy éppen egy idöben nyomtátok. Nálam olyan van sokszor, hogy zöld kezet nyomok, és frissités után 50%ot ir. Valoszinü elöttem értékelték 0%-al..
2017. okt. 3. 19:28
 10/11 A kérdező kommentje:
1-es! Hát nem tudom, de pl. most is csak azt látom, amit én hasznosnak találtam, és értékeltem. A többi válasz ugyanúgy üresen maradt. De nem is ez a lényeg. Lefelé pontozni én sem szoktam, főleg úgy, ha nem is szóltam hozzá a kérdéshez. Amikor kiírtam a kérdést, nem ezen volt a hangsúly.
2017. okt. 3. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!