Fiúk/Férfiak! Számotokra taszító ha egy lány/nő sokat eszik, jó az étvágya?
ez inkább nálam nem mennyiségben okoz gondot hanem minőségben
a salátás csajok nem jönnek be, legyen olyan a csaj, hogy akár egy jó pörköltet lehessen vele enni, ha meg rendes adagot eszik az meg főleg vonzó :P
Az szerintem SOKKAl lehangolóbb, ha megrendeli a salátát, beletúr kettőt és kész.
Elhízás ellen meg ott a sport ;)
Az az undorító, ha csak csipeget mint valami kanári. Beletúr a kajába, egy-két falatot eszik, és abbahagyja, engem pedig magamra hagy az evésben. Ha hamburgerezünk, csak a saláta széléből rágcsál 1 mm-t. Semmit nem lehet vele közösen enni/inni, mert hogy az alakja meg stb. Az ilyet nem bírom elviselni (de komolyan nem). Ha valami, akkor ez taszít.
Nem várom el egy nőtől, hogy kisportolt legyen, és a kövérség is taszít (már a mollettség is), de egy normális alkathoz szerintem simán lehet jó kajákat normálisan is enni, ha mellé mozog is rendesen az illető.
Szóval.. Számomra probléma -e az ha egy lány az életben maradáshoz szükséges alapvető feltételt teljesíti?
Nem, nem gáz. Nem tudom melyik fiút zavarja ha egy lány éhes és csillapítja az étvágyát.
" életben maradáshoz szükséges alapvető feltételt teljesíti"
Ehhez miért kell sokat enni?
A dolog önmagában nem taszít, mert a szeretethiányt valamivel be kell tölteni, mértéktelen evéssel v. dohányzással v. mértéktelen ívással...és persze ez csak a jéghegy csúcsa.
A jó étvággyal semmi gond, sőt aki nézi, még annak is megjön az étvágya :)
Láttam már bulimiást, az nem evett, hanem zabált, teletömte a hasát, még hánytatnia sem kellett magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!