Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha mindig...

Mit csináljak, ha mindig felidegelik a tumbli divatlányok az agyam?

Figyelt kérdés

Én is letöltöttem ezt a Tumblr alkalmazást, és ahányszor rákattintok, egyszerűen fájdalmas érzésekkel lesz tele a szívem. Azt kell látnom, hogy vékony lányok sírnak, hogy milyen kövérek, holott én 106 kilóval ennyi alapon nem írom le, akkor mit csinálhatnék magammal. Azt kell látnom, hogy szép lányok sírnak, hogy csúnyák, és a főtéma a pasik. Én összetenném a két kezem, ha lett volna valaha párkapcsolaton, és öröm lenne a visszaemlékezés is, hogy VOLT, ők pedig azért hisztiznek, már bocsánat akinek ez éles hangnem, sajnálom hogy a párkapcsolatuk csak 4 hónapig tartott, nem örökké. Ráadásul tele van a Tumblr még egyébként is 40 kilós lányokkal, és aki 90-100 kiló körül van, az nem lehet a szemükben ugyanaz a típusú széplány, maximum egy kövér csaj, aki azért ad magára.

Az utcán is felbukkannak az ilyenek, és a szemükben nem vagyok más, csak egy átlagos, észrevételre sem méltó ember. Mit tegyek, hogy ne ezen idegeskedjek, meg ne legyek emiatt rosszkedvű, hanem nevessek az ilyeneken?

2017. szept. 28. 22:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk akkor ne nézegesd, és hopp máris nem leszel ideges, micsoda nehéz megoldás.
2017. szept. 29. 01:30
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Mert legbelül irigyled őket
2017. szept. 29. 01:52
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

Irigy vagy, csak nem mered bevallani.

A látens homokosok is azért utálják a nyíltan melegeket, mert ők is olyanok akarnak lenni.

2017. szept. 29. 05:55
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Engem az zavar a legjobban, amikor kiskorú lányok szexuális tartalmakat, gifeket osztanak meg.
2017. szept. 29. 06:57
 15/19 anonim ***** válasza:
38%

1. Fogyjál le.

2. Minek nézegeted vadidegen lányok képeit?

3. Miért akarsz idegeneken "nevetni"?

2017. szept. 29. 07:33
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Kiírtad ide, mert azt gondoltad, hogy majd mi is telibe kritizáljuk az ilyen lányok szokásait? Nem jött be:))

Bár én nem törõdöm más lányok alakjával, de megtudom érteni, ha valaki elégedetlen. Attól, hogy te a saját viszonyítási alapodból vékonynak látod õket, õk talán még vékonyabb lányokhoz hasonlitják magukat, és azért éreznem így. Van aki csak egy átlagos testalkatról álmodozik, és van aki idealizál.

A kövérség nem mindig testsúly kérdése, pl. aki kicsit teltebb alkat, de sportos, az jobban fog kinézni azoknál, akik vékonyabbak, de láthatóan petyhüdt izmokkal és sportolatlan testtel. Én is vékony vagyok, de ettõl még nem mindig tetszem magamnak, mert úgy gondolom többet kéne sportolnom. Bár emiatt nem rinyálok közösségi oldalakon, de attól még ez van, fogadd el, hogy nem minden vékony lány lehet föltétlenül megelégedve megával:)):D

2017. szept. 29. 10:23
 17/19 anonim ***** válasza:
33%
Én meg vékony fiú vagyok, és nem vagyok elégedett magammal. Most pont úgy van összeállítva a diétám, hogy havi 1,5 kilót hízzak. 50-ről indultam, már 75 vagyok.
2017. szept. 29. 10:36
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, irigy vagyok rájuk. De csak a külsejükre:)

2017. szept. 29. 12:02
 19/19 anonim válasza:
73%
Nem attól lesz valaki szép, hogy modell alkata van, és olyan szabályos az arca, mintha photoshoppolva lenne. Manapság a szépség sajnos objektív lett, és minden lány olyan tökéletesen akar kinézni, mint aki most lépett ki egy magazinból. Attól még, hogy valaki nem negyven kiló, simán lehet szép, sőt, szerintem a szépség nem az egyforma kinézetből, hanem inkább az egyedi külsőből és belsőből áll. Ezzel nem szidni szeretném a ,,tumblilányokat", sem a negyven kilósokat, csak azt szeretném mondani, hogy ha pl. valaki kicsit csúnyább az ilyen modellszerű lányoknál, akkor sincs baj, mert ha valaki igazán szeret, akkor nem csak a külsőddel foglalkozik, és elfogad olyannak, amilyen vagy.
2017. okt. 1. 12:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!