Mit lehet tenni egy ennyire uralkodó pasival?
Helyes,izmos,magas,jószivu
Viszont, ha valami nem úgy van ahogy ő akarja azonnal kicsapja a hisztit, de őszintén szólva nem is nagyon merek neki szólni,manipulativ minden szarban benne van,drogozik,iszik,verekedik a volt csajainak irogál de közben meg szerelmes belém legalábbis azt mondja viszont néha azt érzem ,hogy tényleg csak testi vonzalom van részéről amit kever a szerelemmel.
Ha ott hagyom egyből rosszul lesz, de amikor ott vagyok vele egyből ellök magától ez mi?
Az ágyban is önző, ha valamit nem jól csinálok egyből "kicsit durvábban csináld, fog meg már normálisan, tedd már kicsit jobban szét,ne igy feküdj,most mit nyomulsz" ilyenek ? Most akkor mégis mivan???
nagyon szeretem , de komolyan életemben nem láttam még ilyent olyan mintha egy hadvezérrel lennék néha együtt.
Azt lehet vele tenni, hogy paros labbal rugod ki. Mar reg meg kellett volna tenned.
"drogozik,iszik,verekedik
Jesszusom!!!
Nagyon szereted? Mégis, mit szeretsz rajta?!
Nem szerelmes beléd, nehogy elhidd már. Ennek a szerelemhez semmi köze, ahogy veled viselkedik.
Ezzel csak egyet lehet tenni: megszakítani vele a kapcsolatot.
Most ezt komolyan kérdezed..??
Mi a fenének vagy még vele..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!