Miért lepődnek meg a nők EBBEN az esetben, ha kapnak egy sallert?
Igaz, hogy a férfiak erőfölénye nagyobb, és használják is olykor, de a nők meg lelki módszerekkel, manipulációval készítik ki a férfiakat legalábbis nekem az összes eddigi kapcsolatomban ez benne volt! Mégis melyik is az erőszakosabb fél???
A fizikai bántalmazás nem szokott szerintem előzmény nélkül előzménye pedig nem más, mint a bántalmazó által akár évekig is folytatott lelki és verbális gyötrés az ilyet példuál miért is nem bünteti a törvény?
a férfiakat nevezik terroristáknak stb ha megüt egy nőt, de egy nő nyugodtan támaszthat
irreális elvárásokat, dührohamokat, szeretetlen némaságok, hibáztatások formájában lassan és módszeresen aláásta a férfi önbecsülését, és utána csodálkozik már elnézést a kifejezésen, hogy ezekután nincs normális megb**va.
egyáltalán nem femminizmusból irom ezt mert fordítva is mukodik ez a dolog férfi oldalról csak máshogy és azt sem bünteti a törvény.
Viszont egyre több nő ilyen erőszakos,manipulativ...egyáltalán képtelenek elfogadni, hogy velük lenne a baj ilyen esetben.
Ha meg véletlenül megütik őket ilyen esetben akkor mégis miért rinyálnak? Egyáltalán nem értem mit is várnak ezért cserébe...némán türjék a férfiak az erőszakot? Mert ez az...én tényleg nem hisztizni akarok, de valami itt nekem nem okés.
Mégis kié is lett az uralkodó szerep? Melyik is a dominánsabb fél?
Mert szerintem tényleg a nő, nem is hagyja magát irányitani de utána meg ez a baj.
egy nőt tényleg érdemesebb csak megdugni a fent emlilett agybajaik miatt MÁRMINT ezeket, vagy hogyan lehet az ilyesféle erőszakot kezelni ha már nem is üthet a férfi, viszont a bántalmazásokat k**a nem fogja megtürni?
tudom kicsit furcsa a kérdés, de itt tényleg nincs rendben valami sokakkal.
Én 190 cm vagyok 95 kg gyúrok, és egy csomószor vissza élnek azzal a nők hogy nyilván nem fogom pofán kúrni egy ilyen miatt, mert ott marad pedig őszintén mondom, hogy teljesen megérdemelné.
25f
2 már pont 2-vel több, mint amennyit egyáltalán jogod lett volna megütni!
Értelmes férfi nem üt, hanem kidobja a lelki terroristát az utcára, és ennyi.
Páromnak is lett volna oka megvernie az exét, mert egy hisztis-toporzékolós, folyamat lelki terrorban tartó leányzó volt, de meg sem fordult a fejében még hasonló sem.
Egyébként egyetértek veled, mert tényleg kijárna nekik egy pofon, de semmi értelme, csak te jöhetsz ki belőle szarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!