Miért lepődnek meg a nők EBBEN az esetben, ha kapnak egy sallert?
Igaz, hogy a férfiak erőfölénye nagyobb, és használják is olykor, de a nők meg lelki módszerekkel, manipulációval készítik ki a férfiakat legalábbis nekem az összes eddigi kapcsolatomban ez benne volt! Mégis melyik is az erőszakosabb fél???
A fizikai bántalmazás nem szokott szerintem előzmény nélkül előzménye pedig nem más, mint a bántalmazó által akár évekig is folytatott lelki és verbális gyötrés az ilyet példuál miért is nem bünteti a törvény?
a férfiakat nevezik terroristáknak stb ha megüt egy nőt, de egy nő nyugodtan támaszthat
irreális elvárásokat, dührohamokat, szeretetlen némaságok, hibáztatások formájában lassan és módszeresen aláásta a férfi önbecsülését, és utána csodálkozik már elnézést a kifejezésen, hogy ezekután nincs normális megb**va.
egyáltalán nem femminizmusból irom ezt mert fordítva is mukodik ez a dolog férfi oldalról csak máshogy és azt sem bünteti a törvény.
Viszont egyre több nő ilyen erőszakos,manipulativ...egyáltalán képtelenek elfogadni, hogy velük lenne a baj ilyen esetben.
Ha meg véletlenül megütik őket ilyen esetben akkor mégis miért rinyálnak? Egyáltalán nem értem mit is várnak ezért cserébe...némán türjék a férfiak az erőszakot? Mert ez az...én tényleg nem hisztizni akarok, de valami itt nekem nem okés.
Mégis kié is lett az uralkodó szerep? Melyik is a dominánsabb fél?
Mert szerintem tényleg a nő, nem is hagyja magát irányitani de utána meg ez a baj.
egy nőt tényleg érdemesebb csak megdugni a fent emlilett agybajaik miatt MÁRMINT ezeket, vagy hogyan lehet az ilyesféle erőszakot kezelni ha már nem is üthet a férfi, viszont a bántalmazásokat k**a nem fogja megtürni?
tudom kicsit furcsa a kérdés, de itt tényleg nincs rendben valami sokakkal.
Én 190 cm vagyok 95 kg gyúrok, és egy csomószor vissza élnek azzal a nők hogy nyilván nem fogom pofán kúrni egy ilyen miatt, mert ott marad pedig őszintén mondom, hogy teljesen megérdemelné.
25f
aki lelkileg terrorizál, azt ott kell hagyni...
nem kell belemenni ilyen kapcsolatokba, ahol az egyik gyilkolja a másik lelkét a másik meg péppé veri az egyiket mert a végletekig frusztrálták...
Persze, hogy nincs rendben így..
De azzal a lendülettel, amivel pofán cserdíted, az ajtót is becsaphatod magad mögött és nem kell vissza se nézni..
Úr isten, 25 évesen nem jöttél még rá, hogy 2 megoldás közül választhatsz, ha valaki nem szimpatikus, és/vagy rosszul bánik veled: otthagyod a büdös p......ba, vagy erre fogva megengeded magadnak, hogy előbújjon a benned lévő erőszakos ősember, és megütöd.
Az, hogy nem vagy kreatív problémamegoldás terén (vagy nem is akarsz kreatív lenni, csak okot keresel az erőszakra) még nem hatalmaz fel arra, hogy verekedj, de még arra sem, hogy egy már-már sértődött hangvételű kérdést írj ki a nőverésről.
SEMMILYEN esetbem nincs jogod senkit megutni, hacsak nem mashogg nem megokdhato knvedelemrol van szo.
A tobbi csak rinya.
A nő bármit mond állnod kell a sarat. Ha elnémulsz, megszégyenülsz, lesütöd a szemed, megsértődsz, és ott hagyod őt vesztettél. Hagyd a megjegyzését figyelmen kívül, és mond tovább, amit akartál. Tulajdonképpen, azért csinálja, mert le akar rázni téged.
Ha ledobja magát a konyha padlójára, (hisztérikus) és zsarolni próbál téged a sírós viselkedésével, mert te inkább a FIFA akarod nézni, (csak példa, bármi lehet, ahol más a fontos, nem ő, az edzésterved, szőrözés a haverokkal. stb.)
Ilyenkor hagyd ott.
Idővel felismeri, vergődése semmi hatással nincs rád, ne aggódj, követni fog, és folytatja a hisztit, és a meccsnézést megnehezítve, semmi gond, maj megnézed másor. Dühös vagy? Semmi gond, menj ki fátvágni v. nyomj párat a súlyba. Sokféle módszer van, ha nem vagy dühös, akkor adj hangerőt a meccsre. Sose üsd meg. A hiszti gyermeki szint, és az abból fakadó tettlegesség. Ne lökd el, ha nagyon-nagyon nem bírsz magaddal, tedd fel a szekrény tetejére, akaszd a fogasra, vidd ágyba tagard be. (Ha ő kezd pofozkodni) Sose üssd meg, mert azt akarja. A hiszi alatt ne figyelj rá.
A következtetés a lényege mindennek. Sosem fognak hisztizni, tányért dobálni. A hiszti színészkedés, ahhoz pedig közönség kell, ha nem leszel közönség hozzá hiszti sem lesz. A bűntetés sosem a megverésüket, megalázásukat jelenti, így az ellenségeiddé teszed őket, és pokollá teszik az életed. Inkább meg kell értettni velük, hogy viselkedésük, vagy tettük, miért nem elfogadható.
Az együttmüködés és a megértés a lényeg, nem a kegyetlenség, vagy a bosszú. Fenyegetőzni sem szabad: "megütlek!"
Hacsak, nem az a célod, hogy elidegenítsd az életed.
Semmi, semmi sem indokolja a nőd verését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!