Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Miért gondoljátok (nem...

Fiúk! Miért gondoljátok (nem mind, akinek nem inge. ), hogy azzal bevágodtok egy lánynál, hogy szinte full ismeretlenül rájuk írtok?

Figyelt kérdés
És a magánéletéről kezdtek kérdezősködni. Tudom nem mindenki ilyen, de ez nektek miért jó? Személyesen nem tudtok kialakítani kapcsolatokat? Lányok ti, hogy rázzátok le az ilyeneket?

2017. szept. 28. 17:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
1-es 😉😊
2017. szept. 28. 18:46
 12/31 anonim ***** válasza:

Oké hogy ismerkedni akarnak.

De ha 30 különböző csajnak ugyanazt a dumát lenyomják hátha valaki válaszol alapon az inkább szánalmas az én szememben

2017. szept. 28. 18:55
 13/31 anonim ***** válasza:

#12 Itt a kérdésben az állt, hogy "egy lánynál"..

Másképp mibõl állapítod meg, hogy 30 más lánynak is ír?

Azt én sem szeretem, ha sablonosan hangzó szövegeket tolatnak, ha lerohannak, vagy idegesitõen nyomulnak. Ez élõben is zavaró, nem csak neten...

Aki értelmes, az élõben és neten is egyaránt OK.

2017. szept. 28. 19:05
 14/31 A kérdező kommentje:
Aki ma bejelölt ismerősnek arról ennyit tudok: februárban "találkoztunk" először, életünkben eddig 2szót váltottunk egymással, és tudom, hogy egy másik barátnőmnek is írogatott és ott is kezdett a magánéletéről kutakodni. Megmondtam neki, hogy én nem szeretek csak így ismerkedni, meg miért kérdezz olyanokat amiket még a barátnőimnek sem mondok el, nem hogy egy számomra idegennek.
2017. szept. 28. 19:34
 15/31 A kérdező kommentje:
És ahogy vissza is jelöltem már írt is rám. És valahogy éreztem, hogy a magánéletemről akar kérdezősködni
2017. szept. 28. 19:34
 16/31 anonim ***** válasza:
#13-as..Én konkrétan tudok olyat,aki egy pár lánynál bepróbálkozott ugyanazzal a szar dumával,szóval...:)
2017. szept. 28. 20:17
 17/31 anonim ***** válasza:
Szóval a szexuális szokásaidról faggatott. Nézd el neki, buta tini
2017. szept. 28. 20:21
 18/31 anonim ***** válasza:

Most akkor a sz*r duma a baj, vagy az hogy több lánynál próbálkozott?:)) Mi van akkor, ha jó dumával próbálkozik valaki, jól el lehet beszélni vele, de kiderül, hogy más lányokkal is beszél?

sz*r dumával elõben sem járnak sikerrel, nem hogy interneten, szóval elég pointless téma..

2017. szept. 28. 20:29
 19/31 anonim ***** válasza:
8%

#14 Attól, hogy 1 valaki írt neked, miért kell általánosítani?-,-

Ez egyedi eset, a legtöbb fiú nem azért ismerkedik, hogy kutakodjon egy lány magánéletében.

Mindezt attól a konkrét fiútól kéne megkérdezd, ehelyett mindenkit hibáztatsz, aki normális hangnemben és stílusban ismerkedik interneten-,-

2017. szept. 28. 20:37
 20/31 A kérdező kommentje:
Nem ő volt már az első, és 23 éves... És más barátnőmnél is látom, hogy random srácok rájuk írogatnak
2017. szept. 28. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!