Fiúk! Miért gondoljátok (nem mind, akinek nem inge. ), hogy azzal bevágodtok egy lánynál, hogy szinte full ismeretlenül rájuk írtok?
Ha valaki személyesen nem tud kapcsolatot kialakítani, akkor mi van? Ezen az oldalon is többször láttam, hogy azt tanácsolják annak, aki nehezen ismerkedik: "próbálkozz neten", persze nem lehet itt sem akárhol, akárkivel.
Elég nevetséges, hogy ebbõl csinálsz problémát. Hogyan rázzuk le? Hát elég egy "kopj le rólam", ha valakit nem akarsz megismerni, ilyen egyszerū.
evtizedekkel ezelott is be tudtak csajozni a pasik, amikor nem volt internet, vagy chat-oldalak. aki veszi a faradtsagot, hogy neten rairjon husz full ismeretlen emberre, hatha valaki horogra akad, az eloben is tudna ismerkedni, csak nem mer..sokkal kenyelmesebb az otthonunk biztonsagabol facebookon rairni valakire, de lassuk be, a leheto legszemelytelenebb modja az ismerkedesnek. nem jon at pl a kisugarzas, meg mar eleve az imponalo, ha valaki mer ELOBEN kezdemenyezni, akarmelyik nem kepviseloje legyen. szemely szerint en se szeretem, ha valaki ugy keres fel, hogy nulla kozos ismeretsegunk es multunk van..talan meg kozos erdeklodesi kor sincs, csak kepen latja, hogy jol nezek ki oszt jo' van..mi ertelme? nap mint nap lathatsz szimpatikus embereket, nem szegyen beszelgetest kezdemenyezni, csak a mai fiatalok tobbsege mar nem tudja, hogyan kell, tulsagosan megfertozott mindenkit az okostelefonok hada.. en meg mindig azoknak a taborat erositem, aki direkt nem vesz mobilnetet, es tarsasagban kikapcsolja a wifit, mert konyorgom, ha emberek vesznek korul, megadom nekik azt a tiszteletet, hogy kozben nem inkabb virtualisan csevegek masokkal. meg akkor is, ha korulottem mindenki mas nyomkodja... es a targyra visszaterve, lehet, hogy csak en vagyok nagyon maradi, de csak azt tekintem szemelyes kapcsolatnak, ami normal korulmenyek kozott kottetik. egy netes "ismeros" szamomra idegen..
19/L
Egyet kell értsek a fiúkkal... Szerintem tök buli, ha két ismeretlen kortól, kinézettől és (bár a kérdésedhez nem tartozik) nemtől függetlenül talál egy témát, amit aztán kötöttségek nélkül boncolgat egy darabig.
Bár bizonyos értelemben a Te szemszögedet is meg tudom érteni.. Volt már olyan, akinek az volt első kérdése hozzám: "Merre laksz?", "Milyen bugyi van rajtad?" meg "Hogy van az anyád?". Na ezek tényleg idegesítőek tudnak lenni... Ilyenkor leírom nekik finoman és nőiesen a véleményemet és általában el is megy a kedvük.
Egyébként megsúgom, hogy nem kötelező válaszolni senkinek. :) (Na meg le is tilthatod az üzeneteit...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!