Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan 14-30 közötti...

Van olyan 14-30 közötti ember, aki a Star Wars, Harry Potter, Gyűrűk Ura hármasból egyiket se szereti?

Figyelt kérdés
Valaki még egyszerre többért is rajong. De valamelyiket mindenki szereti egy kicsit, úgy vettem észre..

2017. szept. 26. 23:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
En a Harry Pottert imadom, a konyveketis mar millioszor ujraolvastam es a filmeket is millioszor ujraneztem. A gyuruk urat tobbszor is elkezdtem olvasni, de mindig csak az 50. Oldalig jutottam el benne mert unalmasnak talaltam es nem tudtam beleelni magam, pedig nagyon szeretnem elolvasni. A Star Wars filmeket is lattam egyszer vagy talan van amit ketszer, nem igazan kotott le a story. Elolvastam a konyveket is hatha jobb de nem tetszett ott se
2017. nov. 11. 10:28
 12/13 anonim válasza:
Figyelj, én a Harry Pottert és a Gyűrűk urát elolvastam és mindhárom filmet láttam. Ha választani kellene ez a három kedvenc filmem-könyvem! :S
2017. nov. 27. 20:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Én pl.efyiket se szeretem, de próbálkoztam már velük.
2018. márc. 23. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!