Van olyan 14-30 közötti ember, aki a Star Wars, Harry Potter, Gyűrűk Ura hármasból egyiket se szereti?
Figyelt kérdés
Valaki még egyszerre többért is rajong. De valamelyiket mindenki szereti egy kicsit, úgy vettem észre..#Harry Potter #Star Wars #Gyűrűk Ura #fantasy #J.K. Rowling #rajongás #John Ronald Reuel Tolkien #lord of rings
2017. szept. 26. 23:08
11/13 anonim válasza:
En a Harry Pottert imadom, a konyveketis mar millioszor ujraolvastam es a filmeket is millioszor ujraneztem. A gyuruk urat tobbszor is elkezdtem olvasni, de mindig csak az 50. Oldalig jutottam el benne mert unalmasnak talaltam es nem tudtam beleelni magam, pedig nagyon szeretnem elolvasni. A Star Wars filmeket is lattam egyszer vagy talan van amit ketszer, nem igazan kotott le a story. Elolvastam a konyveket is hatha jobb de nem tetszett ott se
12/13 anonim válasza:
Figyelj, én a Harry Pottert és a Gyűrűk urát elolvastam és mindhárom filmet láttam. Ha választani kellene ez a három kedvenc filmem-könyvem! :S
13/13 anonim válasza:
Én pl.efyiket se szeretem, de próbálkoztam már velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!