Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert zavar masokat, hogy...

Miert zavar masokat, hogy nekem iphoneom van?

Figyelt kérdés
Nemreg vettem egy iphone se-t. Sosem erdekeltek kulonosebben az okostelefonok, ebben is csak a merete tetszett meg, de amiota meg van mindenki a sajat telefonjat hasonlitgatja az enyemhez. Mintha be akarnak bizonyitani, hogy jobb mint az enyem vagy ilyesmi. Vagom, hogy az apple a sznobizmus jelkepe vagy mi, de ha engem nem erdekel masok telefonja, akkor masokat miert erdekel az enyem? Szoval pont ugy viselkednek sokan, mint amit az iphone tulajokrol allitanak. Ez nem ciki?
2017. szept. 26. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%
Mert nincs jobb dolguk, mint ezzel foglalkozni.
2017. szept. 27. 17:14
 12/15 anonim ***** válasza:
29%

Azok akik szídják az IPhone-t azért teszik többnyire, mert irigyek az Apple minőségére. Alig vagy egyáltalán nem lassulnak és fagynak a készülékek, biztonságos a rendszerük, jó a kivitelezésük, de többnyire csak a sznobizmus jelképét látják benne, mert drágák, de ugyanakkor amint kiveszed a telefont a dobozból máris működik és azonnal használatra készen áll. Sokáig támogatottak a készülékek, több mint 3-4 évig kapnak folyamatosan új rendszerfrissítést, illetve ezek után még egy jó darabig használható készülékek maradnak ellenben az androidos készülékekkel szemben (nem iOS vs android vita).

Na de bocsánat a hosszú offolás miatt :D

Kérdező, szerintem ne foglalkozz velük :) hadd legyenek el a saját skatulyájukban.

2017. szept. 28. 08:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Mert nekik is az van, s ha mindenkinek van akkor már nem menő, hogy nekik az van.

Megoldás: Samsung Galaxy S akárhány

2018. okt. 27. 19:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Csak az androidosok rinyalnak, senki mast nem erdekel.:)
2018. okt. 29. 09:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert sokan abban a téveszmében szenvednek, hogy mindenkinek a leggyorsabb, vagy a legjobb fotóképességű, vagy legolcsóbb, vagy legjobb ár-érték arányú telefont kell megvennie, és ha nem ezt teszi, akkor rosszul választott, vagy sznob. Az nem jut eszükbe, hogy mindenkinek mások az igényei.
2018. okt. 29. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!