A fanszörzet is őszűl?
Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 20:42
1/7 anonim válasza:
Igen. Egy idő után mindenhol őszül (a szerencsés kivételektől eltekintve)
2/7 anonim válasza:
igen. bár nem tudom, mi késztetett arra, hogy kiírd ezt a kérdést. :D Jó hogy valakit ilyen dolgok foglalkoztatnak.
3/7 anonim válasza:
#2 Ne szégyenítsd meg az ősi fanszörséget a most különeösen a nyugdíjasokat. Te is leszel majd nyugdijas, ha lesz munkaviszonyod.
4/7 anonim válasza:
Gondolom poénnak szántad a válaszod 3as...ha meg nem, akkor előbb értelmezd amit írtam..mit beszélsz a nyugdíjasokról meg a munkaviszonyról? Nem leszek nyugdíjas, mert én nem fogok 70 éves koromig dolgozni. akinek annyi esze van, hogy a szánalmas "nyugdíj"-ra vár, nem is sajnálom.
5/7 anonim válasza:
Igen, viccnek. Elnéztem egy személyes névmást, és szerettem volna a megfáradt nyugdíjas korosztályt érdekében kiállni (innen a fotelból)
🐇
6/7 anonim válasza:
nekem a hajam már tiszta ősz de ott lenn még fekete
Megnéznek amikor zuhanyozok
7/7 anonim válasza:
apukám már tiszta ősz de ott még tök fekete neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!