Egy nő/férfi ergo az igazi nő és az igazi férfi, miért csak olyan lehet, és olyan elvárásoknak felelhet meg mint a mai társadalmi kép?
Nem tudom hol olvastad ezeket a közhelyeket:D
Itt a gond az, hogy nem tudom mit értesz te "érzékeny" alatt, mert érzékeny jelzőt mondhatják egy romantikus, érzelem-teli pasira is, akinek attól még helyén van a személyisége.
Nem minden férfi és nő ítélkező, de a többség igen, és selejtnek számit az, akinek már túl elb##zott a személyisége, az nyílván nehezebben vagy egyáltalán nem talál párt.
Ha neked "érzékeny" azt jelenti, hogy elmenekül a problémái elől, félénk tökéletlen és határozatlan az élet minden területén, akkor az ilyen ember jogosan selejtnek érzi magát..
Nem határoztad meg itt, hogy miben "különböznek" az általánosan elvárt képtől, pedig különbözőnek lenni nem mindig baj.
Sokféleképpen lehet valaki jófej, de a gond akkor van, egyáltalán nem jófej.
A gond az, hogy te itt általánosítasz. Aki az "átlag értékeknek" megfelel, az hamarabb én könnyebben talál párt tucat emberek körében.
Ha valaki "kilóg a sorból", az is találhat magának párt, csak sokkal nehezebben, mert kevesebb az olyan ember aki megfelel neki, de ettől ő nem selejt, sőt néha jobb, mint az átlag. Ne téveszd össze ezeket a selejtekkel.
Tehát nem mindegy, hogy negatívan különbözől a társadalomtól, vagy pozitívan.. Nem mindegy, hogy rosszabb vagy a többi embernél vagy más/jobb.
A kérdésből nem derült ki, hogy te miben vagy "különb"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!