Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyenek az informatikusok?

Milyenek az informatikusok?

Figyelt kérdés
Mármint mik azok a külső tulajdonságaik,amikből rá lehet jönni,hogy ők számítógépekkel foglalkoznak?

2017. szept. 21. 18:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle informatikus van, csak egy hülye sztereotípia hogy mindegyik szemüveges, zsíroshajú, stb. Nincs tipikus külső.
2017. szept. 21. 18:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen.

3 informatikust is ismerek. Nincs bennük semmi közös, a foglalkozásukat leszámítva.

2017. szept. 21. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs semmi közös külső vonás.
2017. szept. 21. 18:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Általában zöldek,alacsonyak és lila színű a szemöldökük.Habár láttam már pirosas-sárgás-zöldes-kékes-lilás szemöldökű informatikust is.Könnyen felismerhetőek még az orruk alakjáról:

Az 1990+-ban született generációnak floppy lemez alakú az orra (Floppychus Informatikusz)

A 2000+-nak Pendrive alakú (Pendrivikuhs Informatikusz Maximus)

A 2010+-t viszont még nem láttam.

Aki látott már küldjön egy privátot legyen szíves!Sokat segítené a kutatómunkáimat!

Üdvözlettel:Dr.Mikorka Kálmán Alfrédó,tehestéges informatológus és kertész.

2017. szept. 21. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen külső tulajdonságuk nincsen...ismerek küzdősportoló,testépítő meg tipikus kocka informatikust is
2017. szept. 21. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy olyat, aki úgy néz ki mint a Másnaposokból a fogorvos. Egy olyat aki túlzásba vitte a hamburgert. Egy olyat aki teljesen olyan mint a Harry Potterből Hagrid. Egy modern-vikinget. Egy metálost. Egy testépítőt. Én pedig a punk stílust képviselem. Ebből már rájöhettél, hogy nagyon diverzek vagyunk, a sztereotípiákból semmi sem igaz. :)
2017. szept. 21. 20:22
 7/10 anonim válasza:
Onnan,hogy kopaszak.:D Legfőképpen elől nincsen hajuk,mivel a monitorból jövő kékfényes sugarak elpusztítják a hajhagymájukat.
2017. szept. 21. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Bőr van a nyakukon. Hülye kèrdès...
2017. szept. 21. 21:28
 9/10 anonim ***** válasza:
2017. szept. 22. 10:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Így nem lehet behatárolni az informatikusokat sem. Annyit észre lehet venni, hogy kicsit kevésbé figyel a legtöbb a külsejére, de itt is van eltérés. Én például sportos vagyok, de ismerek több hozzám hasonlót is kollégák között.
2017. szept. 22. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!