Van még aki 18 után 20 évesen is betartja a 18 + os korlátozást a filmeknél? Most nem szexfilmre hanem véres horrorra vagy felkavaró dologra gondolok. érzékeny vagyok.20f
Nem nézek meg semmit, amin fel van tüntetve, hogy "csak erős idegzetűeknek", vagy "a nyugalom megzavarására alkalmas"
Nem is a korhatárt nézem, nem kell ahhoz 18-as karika, hogy felkavaró legyen.
Csak van épp elég dolog a saját életemben, ami felzaklat, nem igénylek belőle külön dózist.
23l
A "18+" nem azt jelenti, hogy "nem szabad megnézni"... Azt jelenti, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott... Akkor 20 évesen hogy akarod azt "betartani"? Nem vonatkozik rád a korlátozás, mindegy, mit csinálsz, te már nem tudod ezt se megszegni, se betartani. Csak ha épp kiskorúra felügyelsz...
Csak én nem értem a kérdést??
A kutya nem ért emberi nyelven. Fogalma sincs, hogy mit mondasz, míg meg nem tanítottad neki sok-sok gyakorlással a jelentését.
Egyébként mennyi idős? Kölyök, vagy már felnőtt?
A pórázt ne használd büntetőeszköznek, mert félni fog tőle, pedig annak örülnie kell, ha meglátja.
El kell kezdeni nevelni a kutyát, valószínűleg soha nem volt még ebben része. Lehetőleg pozitív megerősítést, jutalmazást alkalmazva, amikor csak lehet.
Pl. ha a ruhát kezdi leszedni, amit nem kéne, elhívod onnét egy téphető játékkal a kezedben. Ha nem reagál, akkor fizikailag is segítesz neki eleinte. Ha eljön, feléd fordul, abbahagyja a ruhák tépését, azonnal dicsérd és játssz vele a saját, téphető játékával. Meg kell tanítani, mit szabad, mit nem. Erről rengeteget lehetne írni, példákkal, de a legjobb lenne látni is a kutya reagálását.
Ezért mindenképpen érdemes lenne vele kutyasuliba járni, vagy házhoz járó kiképzőt is lehet hívni.
Elmesélnéd akkor nekünk hogyan tudod 20 évesen megszegni a 18-as korhatárt?
Vagy te olyan penge vagy hogy ha akarod visszafiatalodsz két évet hogy megszeghesd a szabályokat?
Thug life
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!