Miért nem veszi senki komolyan a meghívásaimat?
Egy rakat itteni emberre ráírtam már, hogy eljönne-e moziba velem. Egyszerű az oka: szeretek moziba járni, de nincsenek barátaim.
Viszont elképesztően paranoiás itt mindenki, mert eddig senki nem mondott igent.
17 éves kábé 60 kilós srác vagyok, tehát ha akarnék se tudnék ártani, a jegyüket kifizetném, ha nem akar az illető akkor beszélgetnünk sem kell...
Ha azon múlik akkor előtte még aktfotót is küldenék.
Hogyan lehetnék sikeresebb a mozibahívásokkal?
Egyszerűen egyre elkeseredettebb vagyok hogy még ilyen elképesztően nagy engedményekkel sem találok senkit aki eljönne velem egy rohadt moziba.
már mint itt keresed a gyakorin hozzá a társat?
Biztos vagyok benne, hogy találsz olyan fb csoportot, ahol szívesen elmennek veled.
Miért kellene hinni egy ismeretlennek? Nézd így.
Miért pont moziba, ahol csak fos filmek vannak...teke, darts, csocsó, biliárd?
Aztán meg a 30 kilós gyerek is veszélyes a bicskával, ahogyan a 60kg-os is...
A veled egykorúak nemigen mennek moziba,mert a neten minden filmet meg lehet nézni,főleg nagy TV-n 5.1 hanggal.
Mellesleg a leírásod alapján úgy érzem elég hycomat arc lehetsz,már bocsi.
"elképesztően paranoiás itt mindenki"
Ez nem paranoia, egyszerűen senki nem vágyik arra hogy egy vadidegen sráccal mozizzon, se férfiak, se nők.
"Ha azon múlik akkor előtte még aktfotót is küldenék."
Hát lehet ez a másik ok, amiért nincsenek barátaid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!