Hogyan lehetnék jobb fej?
Valakinek a vérében van,vagy ezt úgymond "tanulni" szokták?Eltanulni?
Egyszerűen ha vagyunk egy társaságban akkor csak vagyok,néha nevetek,Nem tudok mit mondani.Olyan nyomi vagyok!! Olyan szeretnék lenni akinek csípőből jönnek a válaszok,ha kérdezik,vagy tud beszélgetni.
Régebben(pontosabban oviban) nagyon félős voltam, nem mertem megszólalni stb.
Most nem félek az új társaságban (most kezdetm a gimit) de nem is tudok velük elbeszélgetni olyan jól! Pedig nagyon aranyosak!
"Valakinek a vérében van,vagy ezt úgymond "tanulni" szokták?"
mindkettő. személyiségtípustól is függ, hiszen egy extrovertáltnak a legnagyobb szükségletei közé tartozik, hogy mindenkivel dumáljon megállás nélkül, és mivel ilyen gyakran csinálja, ezért gyakran belefut a hibákba, gyorsan javítja őket, igazi társasági lényként nő fel, mert erre szüksége van, tehát tapasztalati-gyakorlati úton tanulják meg.
viszont akinek erre nincs ennyire szüksége, az nem tanulja meg ilyen jól kezelni a társalgást, nincs meg ez a tapasztalta ennyire.
de szerencsére sok könyv íródott kommunikációs témában, így te sok hibát elkerülhetsz, ha ezekből tanulsz, és rögtön a jóval kezdhetsz! :)
enkórról be lehet szerezni sokat. alan pease-éknek sok könyve van, ajánlós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!