Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetnék jobb fej?

Hogyan lehetnék jobb fej?

Figyelt kérdés

Valakinek a vérében van,vagy ezt úgymond "tanulni" szokták?Eltanulni?

Egyszerűen ha vagyunk egy társaságban akkor csak vagyok,néha nevetek,Nem tudok mit mondani.Olyan nyomi vagyok!! Olyan szeretnék lenni akinek csípőből jönnek a válaszok,ha kérdezik,vagy tud beszélgetni.

Régebben(pontosabban oviban) nagyon félős voltam, nem mertem megszólalni stb.

Most nem félek az új társaságban (most kezdetm a gimit) de nem is tudok velük elbeszélgetni olyan jól! Pedig nagyon aranyosak!

2017. szept. 11. 21:13
 1/2 Bihar Valatonon ***** válasza:
Sok esetben nincs értelme erőltetni, mert kínos helyzeteket szülhet. Én is voltam így egy időben aztán, ha természetesen beletudtam folyni egy eszmecserébe, akkor belefolytam probléma nélkül, ha meg nem inkább a többieket hallgattam max kérdésre válaszoltam.
2017. szept. 11. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:

"Valakinek a vérében van,vagy ezt úgymond "tanulni" szokták?"

mindkettő. személyiségtípustól is függ, hiszen egy extrovertáltnak a legnagyobb szükségletei közé tartozik, hogy mindenkivel dumáljon megállás nélkül, és mivel ilyen gyakran csinálja, ezért gyakran belefut a hibákba, gyorsan javítja őket, igazi társasági lényként nő fel, mert erre szüksége van, tehát tapasztalati-gyakorlati úton tanulják meg.

viszont akinek erre nincs ennyire szüksége, az nem tanulja meg ilyen jól kezelni a társalgást, nincs meg ez a tapasztalta ennyire.

de szerencsére sok könyv íródott kommunikációs témában, így te sok hibát elkerülhetsz, ha ezekből tanulsz, és rögtön a jóval kezdhetsz! :)

enkórról be lehet szerezni sokat. alan pease-éknek sok könyve van, ajánlós

2017. szept. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!