Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez miért lenne már rasszizmus?...

Ez miért lenne már rasszizmus? Egyáltalán mi ezzel a gond?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel beszélgettünk és említettem neki, hogy nagyon tetszenek az ázsiai lányok és kapcsolatra is előnyben részesítem őket. Erre megkaptam, hogy ez szörnyű felszínes gondolkodás és nem mellesleg rasszizmus is. Én nem látok különbséget aközött, hogy az ázsiaikra jellemző külső jegyek összessége a zsanérem, vagy pedig a szőke haj, vagy esetleg a szeplők. Most mi ebben a gond? Mindenkinek vannak olyan külső és belső tulajdonságok amikkel szimpatizál. Azt részesítek előnyben akit akarok. Fene vinné el ezt a píszí zagyvaságot.

2017. szept. 9. 01:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ha tényleg rasszista lennék az azért lenne baj, mert nem tudnék tükörbe nézni:D

És amúgy örülök, hogy ti is értetlenül álltok a szitkozódás előtt. Szerintem is valami irigységről, egó dologról lehetett szó.

2017. szept. 9. 14:47
 12/14 anonim ***** válasza:
29%

Rasszista akkor lennél ha csak amiatt hogy ázsiaiak utálnád őket. Az meg hogy kinek mi jön be szexuálisan a maga dolga. Hogyha a lánynak csak a magas srácok jönnek be őt törpenofóbnak, ha egy srácnak csak a nagymellű lányok jönnek be akkor őt meg deszkanofóbnak kell ezentúl hívni?

Ugyan ezt csinálja pár transz mozgalom. Nekik ha valaki nem akar transz nővel randizni az már rögtön a gyűlölet egy formája. Rögtön előpattan a transzfóbiás szó, mert az mindenre megoldás nekik...

Szerintem meg hagy döntse már el mindenki hogy kihez vonzódik anélkül hogy ilyen jelzőket akasztanának a nyakába.

2017. szept. 9. 17:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem rasszizmus.
2017. szept. 9. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:
23%
Az ismerősöd rasszista.
2017. szept. 11. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!