Nem teljes kopaszságra gondolok, 1-2 hetente letolom nullással, de nagyon gyorsan nő, tehát mindig van egy kis hajam. Erre nemrégiben megkaptam egy ismerősömtől, hogy ez olyan rasszistás, skinheades. Egyáltalán nem öltözködöm úgy, meg nem olyan a viselkedésem sem. Egyébként ez az ismerősöm nincs teljesen tisztában a fogalmak jelentésével, de benne vannak ilyen ambiciók, ezek felé az irànyzatok felé. Én nem gondolom, hogy önmagában ennek a hajstílusnak lenne ilyen jelentése, ezen az alapon Bruce Willis vagy Jason Statham is skinhead, az meg végképp irónikus, hogy sok cigány is kopasz. Egyébként elég "cigányos" környéken lakom (akikkel általában jól kijövök, sőt több barátom is az, persze egy bizonyos rétegükért nem rajongom), de nem szeretném ezzel növelni a lehetséges incidensek számát. Pár hónapja hordom így a "hajam", mert praktikus és kényelmes, de ez az egész eszembe sem jutott.
Nekem az jutott volna az eszembe, hogy tetves vagy, beteg vagy, praktikus, higiénikus, vagy elkezdett hullani a hajad és a természetes kopaszságodat akarod vagánnyá tenni.
Na persze nem ismerem a stílusodat, az öltözködésit.
2017. aug. 21. 01:13
2/7 anonim válasza:
Nem.Ez inkább csak sima mimózaság.Ha nekem tetszik valami,vagy épp praktikus,akkor senkinek sem fogok magyarázkodni miatta és különösebben a véleménye sem izgat a másiknak ez ügyben.
Szerintem a borotvált fej -vagy a rövid haj- inkább divat kérdése, semmi köze a világnézethez, pláne nem a szélsőségességhez.
Télen, azért, hogy fázhat a feje, nyáron, meg leég...
2017. aug. 21. 01:32
4/7 anonim válasza:
Nagy baj, ha a már a saját komfortérzetünket is rasszista ideológiának nézik :\
2017. aug. 21. 09:57
5/7 anonim válasza:
Az emberek hülyék, egyébként ha rasszista lennél is mi közük hozzá?
2017. aug. 21. 10:06
6/7 anonim válasza:
Jó hülye lehet ez az ismerősöd. Vagy burokban él, vagy csak jódolgában bele akart kötni valakibe és éppen veled találkozott.
A legtöbben ugyanis vagy praktikus okokból nyír(at)ják le a hajukat, mondjuk mert lustaságból adódóan nincs kedvük frizurával bajlódni. Vagy csak simán elkezdett hullani, ritkulni a hajuk.
2017. aug. 21. 10:43
7/7 anonim válasza:
Ez így akkora baromság... rengeteg kopasz ismerősöm van, egyik sem skinhead, és egyen kívül egyetlen más sztereotípiába sem illeszthetőek be (az az egy egy ilyen tipikus gyúrós barom). Ameddig nem a stratégiai helyeken kitakart Lonsdale-pólóban meg önkényuralmi jelképekkel teletűzdelve jár vki, az utolsó dolog, ami eszembe jut, hogy rasszista/skinhead.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!