Miért vagyok ennyire szerencsétlen és minden egyszerre alakul szarul az életemben?
Komolyan már nincs sok türelmem, nem tudom mihez kezdjek de az életem most minden téren negativ irányba változik.
1.Az a fiú akit még mindig szeretek, mást választott(kibékült a volt barátnőjével)
2.Egyetemen se teljesitettem jól(orvosi), lassan kezdem azt érezni nem az én utam
3.Környezetemben mindnenkinek minden összejött: kapcsolatok, külső változások, nyaralások stb-Én meg inkább meg sem szólalok
4.Olyan elesett vagyok, nincs semmi önbizalmam a külsőmmel kapcsolatban
5.Még abban sincs szerencsém legalább, hogy OKOS legyek vagy ANYAGILAG jól meglegyek
6.Egészségügyileg is gondjaim vannak(női)
Sokat panaszkodok tudom, és próbálom elviselni, de most, hogy a volt barátom újra kibékült a lánnyal, nagyon betett.
Plussz, hogy mennyit kell majd őket lássam, és jelenleg nincs SENKIM, senki se keresi a társaságom...
Komolyan tanácstalan vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!