Érdemes levenni a születésnapi dátumot facebookról ha sosem köszönt fel szinte senki?
Ma van a születésnapom. Akikkel jóban vagyok, kedvelem, vagy a barátaim, barátnőim, mindig szoktam nekik írni születésnapra. Ez sajnos nem kölcsönös. Ma a barátnőim közül többen nem köszöntöttek fel, a gimis volt osztálytársaim egyáltalán nem, a fősulis csoporttársaim sem, pedig jó kapcsolatban vagyok sok emberrel. Érdemes levenni a dátumot facebookról ha szégyellem hogy nekem összesen 6-an írtak? (évről évre egyre kevesebben)
23L
Nekem is állandóan privizik ÉDESMÉZES. 😂😂 ne foglalkozz vele. Tiltsad :)
És boldog születésnapot!
Igen? Ahogy végigolvastam több téma hozzászólásomhoz is írt privit. Az összesben az van hogy szívesen beszélgetne velem akár barátilag, vagy szexkapcsolat céljából is. :D
Tiltottam.
Mindenkinek köszi aki normálisan válaszolt. Eltelt a nap szóval a kérdés már tárgytalan. Jó éjt!
Úristen ne már 😂 kicsit se lehet magányos. De persze a kérdezőre a kutya se kiváncsi. Pont olyan osztja az észt aki itt privizik éjjel nappal. 😂 én is letiltottam
#13: Te jó isten 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!