Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Történt veled olyan, hogy...

Történt veled olyan, hogy meztelenül megláttak véletlenül, vagy fordítva, te láttál meg valakit akaratlanul meztelenül?

Figyelt kérdés
Hogyan történt? Hogyan reagáltátok le a kellemetlen szitut?

2017. szept. 7. 16:23
1 2
 11/17 Metionin ***** válasza:
100%
Mindkettő előfordult már, 8 évig laktam koliban. Egyszer zuhanyoztam (nem volt függöny) és besétált egy srác töröközőben, pislog kettőt, aszongya: most én vagyok rossz zuhanyzóban vagy te? Mondom te mert ez a női. Srác: Bszki, bocs, hótt kóma vagyok!- és kiment. Fordítva olyan volt, hogy pont a falam túloldalán volt a fiú zuhanyzó és valaki bömbölő zene mellett kezdett fürödni hajnal fél 3kor úgy hogy nekem 4kor kellett (volna) kelnem. Mikor már 20 perce fürdött, és rezgett a falam a zenétől, nem bírtam tovább, kimentem, rábsztam az ajtót a srácra és leosztottam. Kb. akkor esett le hogy amúgy a srác tök pucér volt, amikor már visszamásztam az ágyba. Mindenesetre legközelebb a bluetooth hangszórót már a szobában hagyta.
2018. jan. 9. 12:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly epp furodtem a konyhaban,amikor bejott a kutyám.Egy rovid ideig farkasszemet neztunk egymassal,aztan kiment.Utana ket napig kerult engem.Szerintem szerette volna azt a kolbaszt ő is...
2018. jan. 9. 17:45
 13/17 MR.X. ***** válasza:
A spanom behívott a fürdőbe náluk mert kerestünk valamit...berongyoltunk az anyja meg éppen zuhanyzott...telibe láttam mindent ...XD Szégyelltem magam ...
2018. jan. 30. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindketző előfordult:

18/L vagyok

Éppen nagy kánikula volt ezért én bugyira meg topra vetkőztem,azt hittem senki sincs az unokatesóméknál,mert úgy volt hogy min elmennek ,megyek be ,bekukucskálok,látom hogy egy srác ott iszik aztán az uncsi tesóm hívja hogy "gyere (pl) Balázs!"

Aszongya "mindjárt csak kimegyek megetetni a kutyádat"

Úristen ez kijön,gondolom,akkor veszem észre hogy az utcán pár ember engem bámúl,de higy miért azt nem tudtam,gyorsan kifutottam a házból,de hopp!elkéstem,!nyílodott az ajtó és a srác meglátott(ez ígx igazából nem zavart,de nem tudtam miért bámul "annyira")

Akkor látom hogy a mellbimbóim kilátszanak a topból

" úristen ez mekkora szégyen"

Azt ne értettem hogy akkor az a sok ember az utcán mit bámult ha ém háttal voltam nekik?

Megfordulok(gondolom elmegyek)akkor mondja a srác hogy "te jó Isten!" tökéj"

Megnézem mit kiabál annyira,akor látom hogy a bugyiból kilátszott a fenekem és egy kicsit látszott a ....

Hú de ciki volt

Másik meg az:

Gimibem véletlen a fiú folyosón mentem fürödni,köntösben,amikor az ajtóhoz érek,már kezdem levetni a köntöst és benyitok akkor látom hogy a srác aki ott wc-zett pucér,kimentem onnan elnézést kértem,de kicsit ő is latta a melleim

2019. jan. 27. 21:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor táborban voltam 3 barinőmmel.

Egy szobát kaptunk 1 ággyal,majd 4en együtt alszunk,nagy ágy volt.

Vetkőzünk le egymás előtt,nem szégyeltük

De akkor halljuk hogy a folyosón valaki mondja hogy "megnézem"

Tudtuk higy baj van de nem volt semmi amit magunk elé rakhatnánk,tiszta pucéran,a fiú aki beszélt benyit

És a barátnöimen meg rajtam jól bámt akkor nem akart kimennj,pihent leült az ágyra és minket bámult

Nem tudtuk micsináljunk ezért szoltunk a tanárnőnknek

De az igazgató férfi jött be és ....

2019. febr. 8. 14:08
 16/17 anonim válasza:
Osztályfőnökömet táborban, kiszaladtam és azon röhögtem milyen pici fasza vanXDDD
2020. jún. 1. 19:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Szoktak látni de nem érzem attól függetlenül kellemetlen magam,nem jövök zavarba ha látnak meztelen is. 36N
2020. jún. 5. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!