Mi erről a véleményed?
Én is általában hosszan írom le a dolgokat, pedig depressziós vagyok és szociális fóbiám van. Szóval nagyon nehéz bármit csinálnom, leírni egy hosszú szöveget és elkűldeni.
Volt, hogy vagy 4-5 oldalnyit írtam itt, de aztán inkább töröltem a szöveget és nem küldtem el.
Én szerintem azért írok sokat, hogy semmi képpen se legyen félreérthető, s hogy esetleg olyan dolgokban is láthassák a válaszolók a megoldást az adott problémámat amiről én nem is gondoltam, hogy benne van.
Láttam már lényegében tök ugyanolyan kérdéseket, csak a hosszúságuk/részletteségük különbözött de a látszólag apróságok mégis megváltoztatták a reakciókat a rövidebbhez képest... És szerintem hasznisabb válaszok érkeztek.
Ráadásul nekem jobb, ha olyan nem ad tanácsot fontos kérdésekben akinek problémát jelent egy "hosszú" szöveg olvasása.
Én is ha másnak válaszolok, akkor a lehető legnagyobb precizitással próbálom megtalálni a megoldást a kérdésére/problémájára. És a hosszú szövegekben ezt általában könnyebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!