Mit tehetnék, ha "megalszik a tej a számban" típus vagyok?
Figyelt kérdés
24F vagyok, kb le vagyok lassulva, lassan beszélek, nem szeretek sietni, sokáig csinálok dolgokat (evés, fürdés, kakilás :D), csajozás se megy. Régen is ilyen voltam, nem tudom lehet-e ezen változtatni? Kávé, alkohol se nagyon segít, rosszul leszek tőlük. Sportolnom kellene az biztos.2017. szept. 2. 14:13
1/8 anonim válasza:
Kelj fel korán, mozogj reggel ilyesmik
2/8 anonim válasza:
Akarat.. az a kulcsa mindennek! Rajtad múlik, hogy 5perc alatt fürdesz le, vagy 45percig álmodozol közben, vagy hogy elmondod pár értelmes tőmondatban a mondókádat, vagy mondat közben elalszol.
3/8 anonim válasza:
Kaki. :'D
Sport. Az is elég, ha hetente 5ször sétálsz egy nagyot. 5km+
4/8 anonim válasza:
Ezt a kérdést kb. mennyi idő alatt gépelted be?
5/8 anonim válasza:
nekem is van egy kolléganőm, aki valami eszméletlen lassú. Kérdezek tőle valamit, reakció: szünet... "hááát"... szünet és utána valami totál nem érdemleges válasz, nagyon-nagyon lassan elmondva. Mindenre így reagál. Én már hozzá sem szólok, ha nem muszáj, mert nincs értelme.
6/8 anonim válasza:
Negyven mg Frontintól én is iszonyatosan le voltam lassulva. Így utólag nagyon gáz volt, amit csináltam.
7/8 anonim válasza:
Én azt nem értem, miért baj ha lassú vagy. Nekem volt ilyen ismerősöm, ő ráadásul még olyan fura monoton hangon is beszélt. De kedveltük, színesebbé tette a társaságunkat.
8/8 anonim válasza:
Szerintem az első lépés az, hogy ne utàld, hogy ilyen vagy. Inkàbb próbàls megérteni, hogy lehet így jól csinàlni, mik ennek az előnyei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!