Totál érzéketlen vagyok, mit tehetnék?
Meghalt a nagymamám, a születendő féltesóm, anyám barátja is majdnem... Kaptam egy szuper ajándékot, és azt is leszarom. Szerintem kiskorom óta ilyen vagyok, de most még durvább, nagyjából év eleje óta. Nem érzem azt a szenvedést, amit a viszonzatlan szerelemnek kellene okoznia (jó, nem vagyok még annyi idős). Mikor szakított velem két éve a „pasim” (12 éves voltam, kézfogás sem volt a kapcsolatunkban...), mintha megkpnnyebbültem volna, és az alatt a kemény két hét alatt, amíg együtt voltunk, nagyon rossz érzésem volt.
Ma kezdtem a gimit, és egyáltalán nem így képzeltem el sz izgalmamat. Mit csinálhatnák? Ezen felül állandóan veszekednek velem a szüleim, ezeket nincs kinek elmondanom, mert barátaim nincsenek... Mit csináljak? És hiába alszok, folyamatosan fáradt vagyok.
14/l
Magamra ismertem, ha van kedved dumálni, írj :)
16/L
kinövöd.. 12 évesen volt számomra is az első "kapcsolat". azóta a csaj férjhez ment, persze nem hozzám :D és jobb is így, én is alig vártam, hogy vége legyen még talán puszi sem volt, de ő volt az "első".. :) a szenvedésnek pedig mindig meg van az oka, biztosan fáj, csak mivel nagymamád nem olyan közeli mint a szülők, őt könnyebb elengedni. ajándéknak is ritkán örülünk ,néha csak fapofával, ha nem látnak mások és nem kell örömet kifejezni.. persze attól még tetszik :) ne okold magad mindenért, lazíts.
24/f
Imádtam a nagymamámat :/
Az az ajándék pedig egy eredeti mez a kedvenc focistámtól
Én is így voltam 14 évesen. Amikor meghalt a nagymamám úgy éreztem megkönnyebbültem, azt gondoltam, hogy most, hogy nem kell ápolni majd mindenki - egy-két éven belül - jobban fogja magát érzeni (nagyim kb. 15 évig volt fekvőbeteg).
Szerintem ez normális, bár akkor én is azt gondoltam hogy baj van velem. A születendő féltesódat még annyira sem ismerted, az anyákat is inkább a hormonális változás viseli meg, ha nem nagyon élik bele magukat.
Az pedig, hogy a viszonzatlan szerelemnek fájnia kéne szintén nem igaz. Ha nagyon aggódsz hogy depressziós vagy, akkor menj el az iskola pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!