Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek sokan álszente...

Miért szeretnek sokan álszenteskedni?

Figyelt kérdés

Természetesen nem mindenki, de sokan.

Vegyük például az itt gyakran felmerülő, legegyszerűbb példát. Mennyit költ magára egy igényes nő.

Amennyiben valaki azt írja, ő például 30-50 ezret havonta, rögtön jönnek a támadó válaszok, hogy a világ háromnegyede éhezik, biztos a szülei/párja pénztárcájából, biztos önértékelési gondjai vannak, biztos vásárlásmámniás, bezzeg ők micsoda természet lányai, ennek messze csak a töredékét.

Ha valaki leírja, kevesebbet, legyen mondjuk pont egy nullával kevesebb, 3-5000Ft, akkor megint jönnek a támadó válaszok, hogy ehhez ám nagyon igénytelennek kell már lenni, bezzeg ők a tízszeresét (amit pont egy megelőző kérdésben szorgalmasan szapultak), és még az is csak a legalapabb, épp hogy csak telik valamire.

Miért nem lehet úgy véleményt nyilvánítani, hogy közben nem rúgok bele, nem sértem meg a másikat, nem illetem közönséges jelzőkkel?

Komolyan mondom, az sem lepne meg, hogyha kiderülne, hogy mindegyik választ (azaz mindkét csoport bírálatát), ugyanaz az 5-10 ember írná

2017. aug. 30. 13:33
 1/3 jeverezi ***** válasza:
nem tudom miért álszenteskedés ha valaki leírja a véleményét!??!
2017. aug. 30. 13:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Mert utána jó eséllyel ugyanez az ember leírja ennek a teljes ellenkezőjét egy ellentétes kérdéshez.

Teszi mindeszt indokolatlanul utálatos, kioktató, sértő hangnemben

2017. aug. 30. 13:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, de mit lehet tenni? Az embereket nem változtathatod meg. Ilyenkor jobb túllépni a dolgon, és elkönyvelni magadban: na, ez is egy idióta...
2017. aug. 30. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!