Ezeknek a nőknek mi bajuk van?
Figyelt kérdés
Párom két barátjának a feleségei viselkedéséről lenne szó. Mind a kettő úgy nézett rám bemutatkozáskor mint akit utálnak, irigykedően, ellenszenvesen. Nem értem miért. Kedves voltam velük. Mind a kettejüknek szuper életük van. Vállalkozók a férjeik és mindenük meg van. Biztos vannak problémáik. Viszont nekem is, vannak családi és anyagi gondjaim, egészségügyi is. Páron nem vállalkozó, nem élünk olyan mesés életet mint ők. Nekem kellene így viselkednem, mégse teszem. Páromnak ezt elmondtam. Meg azt is hogy nem akarok velük találkozni. Nem értette, de elfogadta ezt a döntésemet.2017. aug. 30. 13:18
1/4 anonim válasza:
Mert valami nyilván mégsincs rendben a szuper életükben.
Nekem is volt balszerencsém ilyenekhez, nullára redukáltam a kapcsolattartást.
2/4 jeverezi válasza:
személyiségzavar, empátia hiánya sok minden lehet a háttérben. miért érdekel téged hogy nekik mi bajuk van amúgy?
3/4 anonim válasza:
Mert tipikus pcsának lettek nevelve. Sajnos.
A barátod nem fogja érteni, nyugi, sokan csak azt látják, hogy jaj igényes nő, ez már sokszor rokonszenvet kelt bennük, ó mit árthatna? Hehe.
4/4 anonim válasza:
Én sem vagyok egy modell, meg anyagilag sem vagyunk olyan nagyon eleresztve. Viszont engem vagy imádnak, vagy irigyek rám. Ennyi. Így kell ezt csinálni.:D
Komolyra fordítva, lehet, hogy csak szimplán nehezen fogadnak be új embereket a saját köreikbe, vagy tényleg igy lettek nevelve, ami azért lássuk be, egy életre szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!