Miért a folyóson szoptatott a nő?
Mosdóba? Abba a leprás koszfészekbe? Mondd te eszednél vagy?
Hát akkor én is a folyosón szoptatnék, mert az intézményes wc-k 95%-a siralmas állapotban van.
Cigány szokás ez ,azok szokták a buszon is előkapni a csöcseiket aztán rácuppantani a purdét. És sajnos ez egyfajta dicső dolog lett egyes körökben és ettől érzik magukat szabadnak vagy nem tudom minek..
Ha meg rámjön a szapora majd bepucsítok az utcán had szóljon, nehogy már korlátozva legyek,természetes emésztési dolog kinek mi köze hozzá, a nyilvános wc nekem nem higiénikus ,ott sok a baci,sokan odaülnek fújj,meg amúgy is messze van .dehogy megyek bokorba, odaszarok az út közepére. Ha meg dughatnékom van ráülök a páromra a főutcán a padon. Ki mit szól bele?Fogy a magyar kell az utánpótlás én éppen azon ügyködöm hogy legyen gyerek és itt jött rám a szüksége, ha nem tetszik nem nézel oda. Meg hozok egy kendőt letakarom...
Szóval vannak akik magamutógatóan szembe mennek a normákkal még akkor is ha ezer más lehetőség lenne másként megoldani ,akkor is. A "nekem gyerekem van" érv meg szentül hiszik hogy univerzálisan felmentést ad és ennek zászlója alatt élvezik a konfliktusokat.
A mosdóban szerintem nem megoldható. Üljön a wc-re? Vagy álljon? Vagy mi?
Azzal szerintem nincs gond, hogy a folyóson csinálta. De az gáz, hogy nem próbálta eltakarni valahogy a mellét és csak úgy kidobta közszemlére.
Az én mellem nem tejeszacskó, nem mutogatom idegeneknek, sem szoptatáskor, sem máskor.
#Az a baj, hogy te felnőtt vagy, az anya meg egy csecsemőt szoptat, aki sokkal könnyebben elkap fertőzéseket egy nyilvános vécében.
A szarást és a szoptatást ne keverjük már össze. Senki nem fogja elhányni magát az utcán ha mellet lát, szerintem már mindenki látott egyet vagy kettőt, arról nem is beszélve hogy ez a nő egy *üres folyosón* szoptatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!