Ha egy fiú oldalra néz egy másik fiúra, aki éppen akkor ment el előtte (pl. egy folyosón), az homoszexualitásra utalhat?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 00:27
1/13 A kérdező kommentje:
Ő meg ott állt a falnak támaszkodva, hogy érthetőbb legyen
2014. júl. 3. 00:29
2/13 anonim válasza:
Persze, mint tudjuk, a heterók soha rá sem pillantanak azonos neműekre.
3/13 anonim válasza:
Hát sokminden lehet, nekem is a fiúk jönnek be, és ha elmegy egy jopasi elottem persze, hogy megnézem. De barmelyik hetero is megnezheti, bármilyen oknál fogva. Viszont ha sokszor nezi a jo pasikat igy akkor már lehet valami.
4/13 anonim válasza:
Nem kell túlkombinálni. Lehet megtetszett a gyereknek a másik srác ruhája, haja, cipője stb.
Majd ha a tettek mezejére lép, akkor lehet gondolkozni ezen.
De, ennyierővel minden nő leszbikus? Csak mert mi nők hajlamosak vagyunk hosszasan bámulni más nőket, illetve a bámulás után még kritizálni is képesek vagyunk az illetőt.
5/13 anonim válasza:
Csak azért válaszolok, hogy elmentsem a kérdést.
Jó lesz mutogatni a primitívség és az életképtelenség negatív rekordjaként.
6/13 anonim válasza:
Már ha rápillantok egy másik férfira, attól is azonnal meleg leszek? Hova fajul a világ.
7/13 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert engem állítólag ezért tartanak annak az iskolában páran, mert ilyesmit láttak tőlem.
2014. júl. 3. 09:43
8/13 SzLaciZ válasza:
Hát ha azért fordultál utána mert pl. épp a ruhája tetszett akkor nincs gond.
Akkor kezdj el aggódni ha az elsétáló nők egyáltalán nem érdekelnek.
9/13 anonim válasza:
Véleményem szerint a választ te magad tudod a legjobban. Én úgy gondolom, hogyha megnézzük az embereket nem utal a szexuális beállítottságunkra. Az a legnagyobb gond, hogy túl sok a kritikus és mással foglalkozni ráérő ember.
10/13 anonim válasza:
Felejtsd el, hogy b.u.z.i vagy, csak piszkálnak. Ha nem ezzel, kötnének beléd, akkor a cipőd miatt lennél homoszexuális, vagy akármi mást találnának. Engedd el a füled mellett, vagy kérdezd meg attól, aki, ezzel szekál, hogy esetleg, nem benne van valami rejtett homokosság, hogy ilyeneket figyel. Általában a legnagyobb homofóbok a látens b.u.z.i.k, és ezért kompenzálnak azzal, h másokat b.u.z.iznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!