Hogyan mutatjátok ki szeretetek a másik iránt?
Figyelt kérdés
Legyen az a családban, párkapcsolatban, barátoknál stb. Ölelés, ajándékok, apró gesztusok? Kiváncsi vagyok véleményekre.
Köszönöm !
2014. jún. 20. 19:07
1/4 anonim válasza:
Munkahelyemre jött egy szép barna hajú csaj, első pillanattól fogva tetszett, és azon voltam hogy segítsem Őt.
Mindig nevetünk, ha fél-1 órára eltűnünk egymástól akkor keressük az alkalmat hogy beszélgetni tudjunk.
21F
2/4 anonim válasza:
Segítek iszonyú sokat a kertben,egy keveset a konyhában,sokszor takarítok.Gyűjtök pénzt és odaadom,ha kell valamire a családomnak.Megmasszírozom és meghallgatom őket,ha gondjaik vannak.Szinte mindíg hozok nekik egy kis csokit vagy popcornt.Megnézem velük azokat a filmeket amiket szeretnének nézni.
Ünnepekre ajándékot.Ennyi.
3/4 anonim válasza:
Aki fontos, arra mindig szakítok időt, és mindent eldobok, ha bajba kerül. Sütök sütit, vagy meglepem valamivel. Elnézőbb vagyok vele.
4/4 anonim válasza:
Meghallgatom és időt szakítok rá. Meg megölelgetem, de tényleg csak a hozzám közel állókkal tartok ilyen jellegű fizikai kontaktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!