Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek boldogabb? 12/l

Hogyan legyek boldogabb? 12/l

Figyelt kérdés
Mostanában mindig azt érzem, mindenki utál. Senkivel sem tudok normálisan beszélni, utálom ha emberek vannak a közelemben. Mindig nagyon szomorú vagyok, nincs kedvem semmihez. Aztán lecsesznek itthon, hogy fejezzem ezt be, aztán megint egyedül maradok a szobámban, van hogy sokszor annyira felidegesítem magam, hogy saját magamban teszek kárt. Legszívesebben mindenkit megvernék, de az mégsem lenne a legszebb megoldás, főleg a szüleim ellen. Barátnőm sem az igazi, nem nagyon nyugtató, segítőkész típus. Más barátot nem tudok keresni, idősebbek nem állnak velem szóba, velem egykorúak vagy fiatalabbak meg vagy el vannak szállva maguktól, vagy óvodában vannak. Tehát nincs akivel beszélni tudnék. Utálom magam.
2017. aug. 26. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Írj én leszek a barátod :D
2017. aug. 26. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
én nem útállak :D meg gondolom más se, szóval mindenki nem útál :D
2017. aug. 26. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Látom, internet elérhetőséged az van. Talán javíthat egy kicsit a helyzeteden, ha élnéd tovább a gyerekkorodat, - Neked még nem az élvezetek hajhászása a legfőbb társadalmi szereped, személyes problémár, hanem az, felkészülj az önálló életre képes ember szerepkörére.

Nemsokára jön az iskola időszak, - JAVASLOM, tanulj, amig a szüleidet teljes vállszélességben Magad mögött tudhatod, - ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL, hogy iskoláztatnak, ÉLJ AZ ESÉLLYEL, hogy lehet belőled egy jól kereső, elégedett ember.

Gyerekként fordíts kellő időt a kikapcsolódásra is, - JÁTSZ más, hozzád hasonló korú gyerekekkel, játékos kedvű felnőtekkel (az interneten keresztül), de akár megteheted ezt személyesen is, ha találnál erre alkalmas társat.

Amikor leketyegett a gyerekkorod, AKKOR FOG KÖVETKEZNI AZ ÉLVEZETEK HAJHÁSZÁSA, - szerelmek, bulik, csalódások, necezés (vegyesen), ekkor fog kifejlődni, teljessé válni az EGYÉNISÉGED, amit jó, ha nem adsz fel később, miután kialakult (beállva a droidok sorába)!

Aztán jönnek a monoton hétköznapok, amit a felnőttek manapság "ÉLETKÉNT" emlegetnek.

JÓL VIGYÁZZ, mert ekkor MÁR NEM LESZ IDŐD ARRA, HOGY (ismét) GYEREK LEHESS!

Ezért JAVASOLTAM, amit: éljed a gyerekorod és ne élvezeteket hajhássz, - ez még korai!

Ha a szüleid elengednek, kihátrálnak mögüled, akkor már sokkal nehezebb tanulmányokat finanszirozni, - főleg munka mellett nagyon kemény kihívás tanulni! Sokkal nehezebb időt is biztosítani a tanulásra ekkor már, mert a munkáltatók nem arról híresek, hogy az érdekeltségi körükbe nem tartozó oktatást bármilyen formátumban is támogassák! Az alulképzett embereket Magyarországon általánosan lenézik, hátrányosan különböztetik meg (a munkáltatók, de a társadalom zöme is lekicsinylően tekint rájuk).

Az, hogy nem tudsz másokkal normálisan beszélni, az egy olyan probléma, amit CSAK TE TUDSZ MEGOLDANI, - érdemes lenne megkeresned azokat az embereket, akikkel közelítőleg egy hullámhosszon tudsz lenni és azokkal kellene rendszeres, személyes kommunikációba bocsájtkoznod.

Talán segíthet rajtad az is, ha kisfilmeket néznél meg videomegosztó portálokon, - ettől az várható hosszútávon, hogy talán rálelsz egy-két olyan témakörre, amelyre komolyabban felkeltik a figyelmedet a videók.

Tudomány!

Természet!

Állatok!

Emberi sorsok!

Katonaélet!

Zene!

Vers!

Modern technika vívmányai!

- Kell, hogy legyen valami, ami felkelti részleteiben a figyelmedet!

Ha végképp nem tudsz mit kezdeni Magaddal, menj le sétálni - egy 20 - 30 percet - az utcára!

Van kiút, csak keresned kell!

Kamaszodsz és egy eléggé kelemetlen ciklusát kell túlélned az életednek!

Ez van!

2017. aug. 26. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Úgy hogy legyél kedvesebb az emberekkel.(tudod kölcsön kenyér visszajár xd)

Próbáld meglátni magadban a jót,mit szeretsz magadon.

A pasizással még ráérsz.

2017. aug. 26. 21:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem tanulással nincs gond, tanulok eleget, kitűnő vagyok. Igazából játszok hangszeren, szívesen tanulnék meg rajta valamit, csak ami volt itthon nekem, az tönkrement.
2017. aug. 26. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor nagy valószinűséggel meg is van, hogy miben tudod örömödet lelni, - gondolom, nem zongoráztál, - próbáld meg megkérni a szüleidet, hogy vegyenek Neked egy hangszert, amivel szivesen töltötted az idődet és akkor azt lehetne egy kicsit komolyabban venni.
2017. aug. 27. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!