Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kövérekkel/kövérebbekkel...

A kövérekkel/kövérebbekkel miért olyan ellenszenvesek az emberek?

Figyelt kérdés

Üdv!

Szóval lesz egy osztálytársam, akit még nem is ismernek a többiek (csak látásból) és már fikázzák, ócsárolják őt a háta mögött egy olyan csoportban, amiben ő nincs benne. Én egy kicsit ismerem, beszélgettem vele. Szerintem jó fej, nem rosszindulatú. Most őt félretéve általában egy nem túlsúlyos ember, ha egy túlsúlyos emberről beszél és nem feltétlenül sértegetné őt, mégis miért használja a "dagadt disznó", "kövér bálna" kifejezéseket?

2017. aug. 25. 19:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10 - es!

Bocsi, de mindketten idióták vagytok, a tesóddal együtt....

Mivel mindketten betegségben szenvedtek, Te önértékelési zavarban, a tesód meg valamilyen pajzsmirigy betegségben, így nem egymást kéne b@sztatni, hanem gyógymódot keresni, szakorvosi segítséggel: Neked egy pszichológus elég lenne, a tesódnak meg pl. egy dietetikus.

aug. 20. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!