Hogyan tudom ezt az érzést legyőzni?
Figyelt kérdés
Kiskoromtol fogva mindig bántott az apám érzelmileg és fizikailag egyaránt. Sose éreztem h szeretne, minden nap sírtam miatta..gondolom ebből kifolyólag van az h kizárólag a 30-40-es férfiak jönnek be, és azonnal szerelembe esek ha kedves velem valaki, annyira h a szívem mélyén bármit megtennék hogy komolyan foglalkozzanak velem. De tudom h mivel fiatal és csinos vagyok csak flörtölni akarnak. Sosem hagyom magam kihasználni, de nagyon nagy küzdelem hogy az ilyen ferfiakra bukom mert 1. Ált mindegyik családos 2. Nem hozzam való 3. Csak kihasználnanak.. el fog múlni valaha is ez az érzés? miért csak az ilyen idosebbek kellenek?2017. aug. 24. 19:23
1/2 A kérdező kommentje:
19 éves lány vagyok
2017. aug. 24. 19:23
2/2 anonim válasza:
Ha egy nagyobb csalódás fog érni egy ilyennel kapcsolatban, biztos. Ha viszont tisztában vagy ezzel az egésszel, mégse tudsz rajta változtatni csak úgy(ami nem meglepő), máshogy nem is nagyon fog sikerülni, csak ahogy azt előbb is fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!