Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyenek a magyarországi...

Milyenek a magyarországi gazdagok?

Figyelt kérdés

Nem sablonos általánosításokra vagyok kíváncsi, hanem akiknek konkrét tapasztalatai, ismertségei vannak gazdag emberekkel, mi a benyomásuk. Milyen emberek?

Nekem a saját tapasztalataim se nem negatívak, se nem pozitívak velük kapcsolatban. Akiket én ismerek meglehetősen nyugodt, békés emberek némi hedonista beütéssel és rengeteget utaznak.

2017. aug. 22. 19:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

# 10

Te is olvasd el az egészet és a végét is;)

Mellesleg nem csoda, hogy kibattak a családból sz@ros korodban már, mert akkor látták rajtad, mekkora hegyi gyökérke vagy:DDD

Ha agyilag több lennél meg emberileg is, akkor az életben is több lennél, nem csak kibatott alja mindennek...

2017. aug. 24. 22:30
 12/18 anonim ***** válasza:

6:

Engem neveztél sznobnak és létezőnek, a másik válaszoló meg mellém állt, olvass figyelmesebben. :)

Nem, nem vagyok lenéző sem és sznob sem és nem burokban nőttem fel. Nem jártam elit suliba sem, semmi, minden úgy ment nálunk mindig, mint egy átlagos családnál. Zárkózott vagyok, mert már nagyon sokan megpróbáltak kihasználni, a közelembe férkőzni mikor megneszelték, hogy mindenem megvan. Nőként ez eléggé sok problémát hoz magával, mert rengeteg a pénzéhes pasi is, akik nagyon szívesen beházasodnának a luxusba és a jólétbe. Ezért kerestem magamnak tőlem távol lakó pasit és pár hónapja együtt vagyunk ugyan, de még mindig titkolom milyen az anyagi helyzetem...

2017. aug. 26. 23:09
 13/18 anonim ***** válasza:

# 12

A másik válaszoló a másik oldalon van...

Akinek mindene megvolt, semmiben nem szenvedett hiányt, az nem átlagos családban nőtt fel...lásd tisztábban az életet...

Viszont, akkor határozottan lehet állítani, amit írtak is, hogy buta-naiv vagy átverésekből kifolyólag bár ez lehet női mivoltodból-mondhatod, de inkább a burokban élés miatt is....esetleg nevezhetjük talán élettapasztalat hiányának inkább...egyszerűen érthetetlen számomra, némelyik embert, milyen buta trükkel verik át vagy vezetik meg, esetleg szerződésben is...

Nem a zárkózottságtól leszel jó emberismerő, így simán megint átvernek és gyanítom át is fognak csak később.Aki jól ismeri az emberféléket, az az anyagi helyzetüket is vágja elég gyorsan, mindegy mit is szól vagy tesz a másik.A szélhámosok meg gyönyörű színjátékot adnak elő ezek megvezetésére...tudod, mint a politikusok, akik tudják mit szeretnek hallani a nyugdíjasok szavazás idején...nyugdíjemelés:DDD

A másik meg a magából kifordulós féle, akiről nem is gondolnád...ő a sorsába beletörődött, de amikor égkövet talál, megváltozik.

Mit "mondhatnék"....sok szerencsét;)

2017. aug. 27. 08:50
 14/18 anonim ***** válasza:

13:

Megint nem olvastál figyelmesen. Mondom megpróbáltak átverni, kihasználni, nem azt írtam, hogy sikerült is. Hidd el, pontosan jól ismerem az embereket és a különböző személyiségeket, a tanulmányaim szerves része a pszichológia, ezen kívül pedig 4 különböző országban éltem, szóval nem ma jöttem le a falvédőről. Pont ezért is őrzöm a saját világom és nem engedek felesleges embereket közel magamhoz. Nem nézek le senkit, az alapvető emberi tiszteletet mindenkinek megadom, korrekt és kedves vagyok mindenkivel. És jó érzés látni, hogy egy bolti eladónak, vagy egy takarítónőnek is egy mosolyt tudok csalni az arcára, más emberszámba sem veszi őket sajnos. :/

2017. aug. 28. 09:10
 15/18 anonim ***** válasza:

# 14

Az átverés nem csak párkapcsolati dolgokra vonatkozott, hanem az élet területén felmerülő problémák és megoldásaik-vásárlások-szakvélemények...stb terére is.

Te nem értelmezted elég széleskörűen a válaszom;)

Oké, éltél országokban, de vajon meg is ismerted...hmmm? Más dolog nézni és látni;)

Tévednék?

2017. aug. 28. 09:31
 16/18 anonim ***** válasza:

15:

Igen, meg is ismertem, mindegyik ország nyelvét tökéletesen beszélem és nem bevándorlók között éltem. Az őslakosokkal tanultam együtt, ők a barátaim is. Pénzügyekben sem vertek még soha át, írtam, hogy ismerem az embereket elég jól. :)

2017. aug. 30. 10:51
 17/18 anonim ***** válasza:

# 16

Akkor így tovább;)

2017. szept. 1. 08:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Ja persze a gazdagok életképtelenek meg gyerekesek.Én ismerek egy gazdag családot es ők tényleg gazdagok,a vagyonuk alsó hangon több szaz millio.Két fiúk van,mindkettő egyetemre jár,egyik pénzügyi szakra,ő fogja átvenni majd a céget, masik jogra.Kemenyen vannak fogva,ha nem hozzák a jegyeket akkor se buli se csajok sőt mar volt,hogy az autót is elvette tőlük hónapokra az apuka.Mindkettonek nyelvvizsgája van.Gimibe is keményen tanultak,szoba se jött,hogy nem tanulnak tovább.Ők biztos,hogy sokra viszik.A szegények meg átlagemberek közt sokkal több az életképtelen,nem véletlenül tartanak ott ahol.

Persze a sok frusztrált proli próbálja magát meggyőzni,hogy a gazdagok rosszabbak mint ők,így nyugszik meg a kis lelkük, ámítsák csak magukat.

2017. szept. 29. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!