Elértem már a életem végpontját?
Eléggé lapos s semmis a életem már.
vágyak, érzelmek, boldogság nélkül élni.
be kell valljam szégyellem hogy nem merem felválalni a kilétem.
De 21 éves koromra elértem azt a szintet gondolkodásban, és életben amit más egy élet alatt nem ér el.
A belefáradást.
21 évesen ott vagyok nincs kedvem élni, nincs kedvem már létezni.
A létezésem értelmetlen már s csak céltalanul lógok anyámék nyakán.S már lelki erőm sincs ebből kijutni, de nem is akarok.
A lelkem már túl öreg lett.Mostanság is már csak besegítek de nem igénylek se ételt se ellátást csak épphogy elegendőt a "életre".
olykor még segítek a meglévő tudásommal másokon vagy netalántán kis pénzel amit még dolgozgatok.
De belefáradtam a üres sötét gondolatokkal való sétálást, mintha egy zombit látnának a utcán kószálni kialvatlan szemekkel, akadozó mozgással.
Egyszerűen nekem már bőven elég volt a élet s úgy gondolom ideje már átlépnem a határt mert ez már nem élet.
Közel 10 éve élek így s teljesen fölösleges.
Nem tudok olyan átlagos ember enni mint más.
Így kíváncsi vagyok ki mit ért el a túlvilágon való elmélkedés alapján?
Létezik? vagy netán a ürességben bolyongunk esetleg egy másik világra születünk meg a meglévő tudással ami ott hasztalan.
Vagy netalán a egész életünk csak egy szimuláció?
esetleg másik dimenzióba lépünk.Amennyi éve ezeken töröm a fejem lassan ideje lesz meglépnem.
Egy átlagos napom? felkelek 7 körül. fekszem s gondolkodok.
ha hívnak elmegyek megjavítani a gépét legyen bármi gondja. ha nem hívnak akkor unatkozom otthon vagy alszom néha egy-két zsömle s alvás tovább esetleg éjszaka kis játék vagy firkálgatás. esetleg hajnali 3 ig játék s alvás reggelig vagy nem alszom.
De olykor kimegyek a szabadba s ledölök valamelyik dombtetőn s nézek ki a fejemből.
Végzettség.. a tanáraim utáltak s átirták a jegyeimet a bizonyítványaimban... pedig igen jó jegyekkel voltam. tehát nincs.A technika ördöge hogy a digitális napló átírható....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!