Miért szemetek az emberek?
Nosz az embereknek általában sok problémájuk van az életük során.
Legyen az, munka helyen,családban vagy akár milyen téren.
Talán,ha látják,hogy egy másik embernek is baja van,akkor nem érzik magukat egyedül a problémák sivatagában.
TALÁN
Én személy szerint utálom őket :D
Mondok valamit:
sokszor én is szemét voltam másokkal, de most szívom meg én is. Tehát a karma visszatekint rám. Mindenki azt kapja a sorstól, amit megérdemel.
Ugyanakkor:
sokszor látni, hogy tömött sor van a dokiknál, van, aki idegrendszeri betegséggel: van, aki magas vérnyomással, stb. Úgy gondolom senki sem ok nélkül beteg: vagy mert gonosz volt, vagy mert belekerült a gonoszságba. De az út vége mindenkinek egy és ugyanaz...
Tehát az élet mindent elintéz.
Rengeteg a rosszindulatú ember. Szerintem ez a régi rendszer beidegződése. A legjobb fegyvere ennek a kedvesség. Amikor valaki bunkózik, rossz indulattal szól hozzá, én mindig kedvesen, mosolyogva válaszolok. A harmadik mondat után általában észbe szokott kapni az illető, hogy ő most tulajdonképpen miért is bunkózik, amikor én kedvesen szólok hozzá. Ha nem kap észbe, akkor vagy otthagyom, vagy megkérdezem szintén kedvesen, hogy valami problémája van-e mert, hogy nem túl kedves a stílusa. :) Nem mindenki veszi jó néven, de nem érdekel. Én jól érzem magamat a bőrömben, általában mosolygok, boldog vagyok! Nem bírom az ok nélkül búval b***tt embereket, főleg akkor nem, ha a bajukat rajtam akarják kitölteni.
Mellesleg a cégnél a pletykás emberek alá még alá is szoktam tenni. Ha tudom, hogy terjed rólam valami, pl. hogy lakást veszek és "úristen honnan van ennek erre pénze", a legjobb helyen hintem el fél irónikus hangsúllyal, hogy igazából házat nézek medencével meg szaunával és várom a hatást. Mindig megérkezik, én meg csak nevetek és nevetek. :) Engem a rosszindulat is táplál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!