Miért ilyen szemetek az emberek?
Egyik ismerősöm el akar adni egy chopper biciklit. Újonnan 70 ezer, használtan 50-55-ért adják, neki viszont nagyon kell a pénz ezért azt mondta hogy 35-ért el lehet vinni. Gondoltam besegítek neki ( beszéltem vele, beleegyezett ), ezért szóltam ismerősöknek, meg betettem facebook csoportba, hogy 35-ért lehet vinni, nem alkuképes.
Jött is néhány érdeklődő, de mindenki alkudni akart. Az egyik 20-at adna, a másik megadna 30-at. De most könyörgöm, egy 70 ezres biciklit ( hibátlan állapotban ) féláron lehet vinni, mégis mindenki alkudni akar. Mit kéne adni hogy ne alkudjanak? 300 ezres Merida kerékpárt ( jó minőségű és drága országúti bicikli ) kéne 35 ezerért adni?
Most nem az eladásról van szó, ismerek trükköket ( 45-ért hirdetem meg, alkuképesnek és majd örülni fog a vásárló, hogy milyen ügyes hogy lealkudott egy tízest, holott bőven ár alatt veszi meg ), de az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!