Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha állítólag egy férfinak ugy...

Ha állítólag egy férfinak ugy fejlődik a kommunikácioja ha nővel beszél?

Figyelt kérdés

Úgy lesz sikeres, ugy tanul meg helyzeteket, akkor a nő miért hagyja ott már az első mondat után? Úgy gondolom, nem a férfin múlik ez a része, esélyt se

adnak.

2017. aug. 22. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Miért idegen nőket hibáztatsz, hogy nem vagy kéeps beszélni velük?

Te vagy életképtelen (pláne, hogy itt picsogsz), te hibád.

2017. aug. 22. 12:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Én nem is szoktam bunkónak tartani azt, aki próbálkozik, ha illedelmesen csinálja, de azt már igen, aki nem hajlandó elfogadni, ha kikosarazom. Aminek lehet sok oka, pl. foglalt vagyok, nem tetszik a másik... és nem adok "jajj, egy esélykét, hogy bizonyítson".
2017. aug. 22. 12:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj de honnan ez a hülyeség?

mire annyi időssé válik a srác hogy nőkkel ismerkedjen már illene tudnia kommunikálni nem?

2017. aug. 22. 12:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem idegen nőkről beszélek. Lehet az bárhol bárki ismerős, nagy általánosságban sok nőnek van egy alapszint fölötti igénye arra hogy kapjon, arra hogy hogyan közelítse meg őt egy férfi
2017. aug. 22. 12:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Aki eltér ettől az nem férfi. És megegyeszer mondom, nem saját példa, ez egy észrevétel társkeresés problémán belül. Nem kell senkinek se támadásnak venni egy egyszerű kérdést
2017. aug. 22. 12:28
 16/18 acelsziv ***** válasza:
100%
Az, hogy te meg pár hasonszőrű retardált nem bír két értelmes szót összerakni, ha nő közelében van nem a világ hibája és főleg nem a nőké.
2017. aug. 22. 12:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Az akaratgyenge emberek egyik legjellemzőbb tulajdonsága a felelőségvállalás hiánya. A nőknek megvan a saját joguk ahhoz, hogy a saját értékrendjüknek megfelelően válasszanak párt, ezt el kell fogadod. Ha megkereseredsz a visszautasítástól, mégjobban taszítani fogod őket, így azt javaslom ne igy állj hozzájuk, mert csak neked lesz rosszabb. Legyél kedves, nyitott, és ne hagyd, hogy letörjön a visszautasítás.
2017. aug. 22. 12:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Van a nőknek egy igénye, hogy hogyan indítson egy férfi, de a férfiaknak talán nincs?

Én speciel nem szeretnék olyannal beszélgetni, aki alig bír pár szót kinyögni.

2017. aug. 22. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!