Az fura ha mindig nevetek a horror filmeken?
Eddig egysem ijesztett meg, bármennyire is ijesztőnek mondják őket. Mikor a gyilkos lecsap én akkor is csak röhögök.
A barátaim szerint ez fura.
Tényleg ennyire fura dolog lenne ez?
Freddy-n és társain ma szinte mindenki nevet. Javaslom nézz meg egy modern top horrort pl. Insidious, azon próbálj nevetni :D
Én is szoktam mondjuk nevetni, de inkább feszültségleadásként egy különösen jól összerakott jelenetnél.
Nem fura. Én se tudom komolyan venni. Páromnak van 600-700 horrorfilmje, néha megnézet velem is egyet-egyet, de én is jót kacagok ezeken. Párom nagyon beletudja élni magát.
Sokszor eltakarja az arcát a kispárnával, és megkér, hogy szóljak, ha már ne folyik senki agyveleje és a bele. Én meg szétröhögöm magam ezen. :D
Már eleve a sztorik 99%-a képtelenség, baromság, a trükkök, sminkek, ruhák, színészek kritikán aluliak.
A filmipar alja, szemete a műfaj. Nem ok nélkül no name stúdiók termékei ezek, többnyire ismeretlen színészekkel, minimál költségvetéssel.
A párom 30-as nő, horrormániás. Nem válogat, de irigylem, hogy mindegyiktől besza...-behu... :D Azért a több száz film közt van pár jó is.
Én se mai gyerek vagyok. A Péntek 13 és a Kedvencek temetője volt talán az első két horror amit láttam. 30 éve még az újdonság erejével hatott rám, talán még tetszettek is, de ma már unalmasnak és viccesnek tartom többnyire.
Az emberi százlábú pl. egész jó, de azt se bírom röhögés nélkül megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!