Mivel foglalkoznak a túlsúlyos emberek és hogyan bírják?
Tudom semmi közöm hozzá meg bla-bla...
Egyszerűen kíváncsi vagyok arra, hogy az elhízott, túlsúlyos emberek mivel foglalkozhatnak ( 100 kg felettiek) ?
Pár hete nyaralni voltunk. Hihetetlenül sok elhízott embert láttam. Alig tudtak járni, szinte cammogtak. Megálltak sokszor kifújni magukat mert elfáradtak pár lépéstől! Tudom sok irodai munka van, ahol csak ülni kell, de mi van azokkal akik fizikait végeznek? Mit és hogyan bírják?
Ez is egy érdekes kérdés, én a 2-300 kilósokon gondolkodom el, az mind megvan munka nélkül s jut a csillióezer kalóriájára, ráadásul nem olcsó ételből, hanem csokis fánkból? Amerikában és az angoloknál sincs kolbászból a kerítés azért...
Aki fizikai munkát végez s nem bírná igen kövéren, az gondolom, nem lesz igen kövér, vagy ha az lesz, kirúgják vagy ő megy el. Rengeteg meló van, ami nem kemény fizikai munka vagy nem jár sok gyaloglással...
Sok komolyan sérült vagy fogyatékos ember is dolgozik, az erősen túlsúlyosak miért ne? Olyat, ami megy nekik.
Nem mindegy a magasság sem.
Ha valaki 190 magas és 110-120 kiló akkor nem nevezném túlsúlyosnak, ha 160 magas és 100 kiló na az már az, te melyiket láttad ?
Az utóbbi fix nem végez fizikai munkát xd
Egy ilyen nőt ismertem, fizikai munkát végzőknek dirigált, ő volt a főnök. Csak ült, állt, nézett, pofázott, időnként tett pár kört és ennyi.
Én irodai munkát végzek.
(mondjuk most épp fogyókúrázom és sportolok is mellette, így pár hónapja már a mozgást is sokkal jobban bírom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!