Ha en nem tudok megbekelni az elettel azzal hogy en letezem akkor en most mihez kezdjek?
Akkor kezdjen el érdekelni. És ne "nem tudom"-mal válaszolj az embereknek, mert úgy nem tudnak segíteni. Nem kell mindent egyedül csinálj. Csak vedd észre a segítőket.
Van egy ilyen ismerősöm, aki pont ilyen helyzetben van most. Többször elgondolkodom, hogy miért mondja, hogy őt nem szereti senki, nem foglalkoznak vele, lesz@rják. Épphogy Ő sz@r le mindenkit szerintem. Aztán lehet, hogy nem így van. CSak észre kellene vennie azokat, akik törődnek vele. Ehelyett szerintem csak azokat veszi észre, akik érdeklik őt, de leszarják.
Most nézz bele a tükörbe, nyújtsd ki a nyelved, fogd meg, és mondd, hogy kakaós csiga. Ha ezt megcsinálod, legyél bárhol, bármikor, bármilyen térben, időben, korban, a kakaós csigák szelleme veled lesz és szebbé teszi életed. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!